1.In cazul in care un angajat are acordul medicilor ca pgramul de lucru sa fie de 4 ore,angajatorul e obligat sa accepte? ce se poate intampla/
multumesc
2.atunci cand se schimba o carte de identitate si persoana respectiva este inregistrata in baza de date pt luna in curs(unde i s-a emis un c medical),e nevoie ca acesta sa fie valabil sau se anuleaza pt altul?(de regula se emite ptr o luna cm,iar cartea a fost schimbata in cursul aceleiasi luni dar dupa ce s-a emis acesta).
multumesc
Buna ziua.
La intrebarea 1, exista o prevedere in contractul colectiv unic la nivel national 2007-2010, prin care la recomandarea medicului salariatul poate cere angajatorului reducerea timpului de lucru, insa ramane la latitudinea angajatorului daca o sa fie de acord sau nu.
2. Va referiti la concediu medical? Elementul folosit pentru emiterea unui concediu medical este CNP-ul.
Va multumesc ptr raspunsuri,
1.da este vorba de cmedical aici am inteles
2.unde as putea gasi exact articolul ref la reducerea pgramului de munca,pt aputea mge la angajator c lectia invatata?
Deci la medical nu influenteaza schimbarea CI deoarece se foloseste CNP-ul
Revin imediat cu raspunsul pentru problema 2.
Legat de reducerea timpului de lucru Contract colectiv de muncă unic la nivel naţional pe anii 2007-2010 Art. 35. - În cazul recomandărilor medicale, patronul va asigura trecerea salariaţilor în alte locuri de muncă şi, după caz, recalificarea acestora, în funcţie de posibilităţile fiecărei unităţi, care vor fi stabilite împreună cu sindicatele.
Salarizare
Magdalena Mirela
Buna ziua. Am si eu o intrebare pentru cine doreste sa ma ajute. Cum este platit un salariat care din motive medicale, cu avizul medicului, lucreaza doar 6 ore ... (vezi toată discuția)