avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu boala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu boala

va rog sa-mi spuneti daca mai este in vigoare art 35 din codul muncii 2007-2010,e posibil sa intervina schimbari in noul cod?
-are angatorul drept legal ca atunci cand un angajat este in concediu medical pentru o boala incurabila sa -l pistoneze ptr intoarcerea la locul de munca?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Schimbare art ContSters194699 ContSters194699 va rog sa-mi spuneti daca mai este in vigoare art 35 din codul muncii 2007-2010,e posibil sa intervina schimbari in noul cod? -are angatorul drept legal ca ... (vezi toată discuția)
Concediu medical 2010 anicoleta anicoleta Buna ziua, Am tot intrat pe internet sa ma lamuresc referitor la concediu medical deoarece se tot schimba legile astea peste noapte dar nu prea am reusit ... (vezi toată discuția)
Salarizare Magdalena Mirela Magdalena Mirela Buna ziua. Am si eu o intrebare pentru cine doreste sa ma ajute. Cum este platit un salariat care din motive medicale, cu avizul medicului, lucreaza doar 6 ore ... (vezi toată discuția)