avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianZ

Activitate AdrianZ

Răspuns la discuția drepturi angajat
Va multumesc.
Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea situatie. Sunt in preaviz la o firma iar cand m-am dus sa imi fac fisa de lichidare doamnele de la contabilitate inclusiv patronul firmei nu au vrut sa i-mi semneze cum ca am predat chitantierele; spun ei ca exista o problema cu un client care pretinde ca mi-a platit niste facturi si ca nu i-am taiat chitanta. Eu sunt in regula cu chitantierele nu lipseste nimic si clientul nu are nici o copie a vreounei chitante. Cand i-am comunicat patronului acesta m-a facut hot si mi-a spus ca ma mananca puscaria. Ce pot sa fac? Mai am vreo sansa sa imi iau drepturile salariale?
Răspuns la discuția Chitanta
Nu poate face nici plangere penala
?
Răspuns la discuția Chitanta
i s-a facut factura, dar agentul are in chitantier o chitanta anulata cu suma pe care clienta spune ca a platito. Cu ce metode legale poate clienta sa atace firma sau agentul?
Discuție Chitanta
Buna ziua,

As dori sa aflu ce se intampla in cazul in care un agent de vanzari angajat al firmei X are o clienta care pretinde ca a facut o plata dar nu are chitanta, in schimb are un martor care declara ca a vazut cand a efectuat plata?

Va multumesc.