Buna ziua sa va spun problema care o am: intr-o zi de octombrie[nu stiu precis data nedandu-i importanta acum realizez greseala] s-au prezentat la usa 2 agenti Enel[le-am verificat legitimatiile] cu un contor la subrat spunandu-mi ca trebuie schimbat contorul, ok se apuca de treaba verifica seria la contor taie sigiliu si imi spune ca terebuie sa opreasca curentul de la panou, merg cu ei afara la panou usa erea blocata vad ca trebuie o cheie in forma de triunghi ma intreaba daca nu am eu cumva o asa cheie ca au venit cu alta masina si au sculele lasate in cealalta #-o, nu am gasit ,se mai chinuiesc ceva timp si imi spun ca o sa revina a doua zii si pleaca,trece o luna doua nimic in data de 15 ianuarie se prezinta o alta echipa se uita la contor si imi spun ca sigiliu e rupt[ cum e rupt nu l-ati taiat voi X-( ] dupa discuti le spun sa-l ia sa verifice sa-i faca teste ce mai vor ,imi raspund : aa nu ca va credem, notaza si acestia seria la contor si pleaca.
Intrebarea mea este ce sa fac: sa fac plangere la enel[ cand vin la o adresa agenti noteaza data si ce constata asta in vederea stabilireii datei din octombrie cand mi-au spus ca vin a doua zii] ,sa astept sa vina si a 3 echipa care sa constate acelasi lucru si sa imi spuna ca nu au cunostinte de celelalte 2 echipe ?
OK elga50 am inteles dar chiar trebuie sa-l las pe administrator si pe instalator sa taie teava comuna si sa o inadeasca dupa bunul lor plac numai pt ca li se pare ca la mine s-ar intrerupe agentul termic cu toate ca vecinul de la urmatorul ap are caldura si sta in sort
Poate sa imi spuna cineva daca la acest tip de lucrare trbuie facuta licitatie cu trei firme sa il mai linistesc pe administrator tot ma preseaza cu instalatorul lui, trebuie sa-mi dea garantie nu?
Am fost la vecinul de deasupra mea si surpriza.....ii sfaraie caloriferul de caldura #-o, insa instalatorul continua sa afirme ca problema este de la mine la bucla de dilatatie X-(
Merci Armenteros am sa verific personal tevile ap superioare cu toate ca ar trebui sa verific numai ap de deasupra mea la celelalte ne mai fiind problema mea, si eu sunt de principiul: mai bine masori de 10 ori si tai odata ca si croitorul batran decat sa vina sa-mi spuna ca de fapt nu erea infundata ,,bucla de dilatatie''si in a 2 problema cred ca tot Armenteros are dreptate citez :,,Repet, aceasta sa o faca reprezentantii funtizorului, nu administratorul'' aceasta decizie ar tebui luata de cineva competent
Poate nu am fost inteles ,mesajul ne fiind foarte compet nu sunt cu totul impotriva acestei schimbari dar daca tot modificam ceva sa facem cu cap adica nu pot acepta o teava de pexal cand acum se foloseste teava de polipropilena cu insertie de fibra compozita, insertie de aluminiu etc., si referitor la teava metalica daca ar fii opturata normal ca as fii de acord sa o schimbe dar nu vad cum dupa atatea luni friguroase si cu multe grade sub zero tocmai acum nu mai ajunge agentul termic cand mai am avea o luna de frig,cat despre firma am multe rezerve parca vad ca vine cu un instalator care imi face o lucrare de in 2 zile o sa am fantana arteziana in camera asta ar fii marea problema:stunned:
Acum cateva zile administratorul imi spune ca vrea sa inlocuiasca la mine in ap. o bucata din teava metalica comuna cu agent termic cu o mufa de trecere cu pexal {mentionez la mine in ap.teava comuna nu e dreapta are in partea superioara o bucla orizontala de cca.60cm din cate stiu eu este ca o protectie in caz de cutremur teava sa aiba un joc sa nu fie fixa } sub pretextul ca ar fii infundata si nu mai ajunge agent termic la etajele superioare.1Nu cred asa ceva pt ca suntem deja in a 4 luna de furnizare a calduri si pana acum nu sa plans nici un vecin ca nu ar avea caldura ca doar n-or fii facut focul in casa#-o.2.Ce rezistenta poate avea legatura dintre o teava metalica si pexal:hammer:sa nu mai vorbim si de estetica ca te zgarie pe ochi.In concluzie nu sunt de acord, poate sa faca aceasta schimbare fara acordul meu totusi se executa la mine in ap?A lucrarea vrea sa o faca cu o firma de a lui:hm: Astept cateva sfaturi cu multe multumiri:love2: