buna tuturor...
sunt mai nou intrat pe forum si nu am reusit sa parcurg toate discutiile....se pare ca de la inceput v-ati axat pe un ajutor reciproc in ceea ce priveste pregatirea voastra pentru admiterea in barou....este un lucru extraordinar
as avea si eu cateva intrebari...cum ar fi:
-va pregatiti pentru sesiunea din primavarea aceasta( daca s-a organizat una acuma in februarie)?
-in toamana anului trecut examenul a fost tip grila?
-urmatorul examen in ce perioada se va sustine?
si ca o rugaminte ....spuneti-mi si mie nume de autori dupa care va pregatiti pt. fiecare materie....va multumesc
Buna tuturor ....din nou...zilele astea am inceput sa caut si eu tratatele....mai exact sa-mi procur materi pt. a incepe ''maratonul'' .........insa am dat in prima faza de o asa zisa problema ci anume pretul foarte mare a acestor tratate .. .................... tocmai de aceea am o noua rugaminte pentru cei care imi pot da cateva sugesti/pareri referitoare la aceste carti......cursurile universitare ar fi suficiente ?????eu sunt din tg-mures si as avea posibilitatea sa imi procur aceste cursuri de la D.Cantemir sau P.Maior
Multumesc pt recomandare................da despre acele sinteze de la nomina lex era vb.........insa revin cu o noua rugaminte .. care ar fi tratatele recomandate si mai ales autorii acestora ? si unde le-as putea gasi , sau trebuie sa le caut prin librarii....
Buna, urmaresc de ceva vreme evolutia acestor discutii,.....pareri....sugestii pe care le consider foarte benefice pentru cei care doresc sa sustina examenul de primire in barou...
De curand am decis si eu acest lucru, tocmai de aceea postez acest mesaj ...........mai degraba pentru a va cere o parere:) am gasit pe internet carti de sinteze pentru examenul de primire......si va intreb ce parere aveti destre acestea daca se poate invata din ele fara a mai fie nevoie de tratatele acelea fff vaste?
Apropo , pe la paginile 10-13 se vb de ceva sinteze ......mi le poate trimite si mie cineva? cu rugamintea si multumirile anticipate sollo_21tmf@yahoo.com