avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate atuxela

Activitate atuxela

din cate stiu eu niciodata nu a venti nimeni sa imi masoare terenul cu topograf (numit cadastru), iar pentru lotizare trebuie facut cadastrul terenului intreg, iar ulterior lotizarea, cum terenul intreg nu a fost cadastrat acesta nu poate fi lotizat (asa mi-a comunicat o firma de cadastru). Daca incerc sa fac cadastrul pentru tot terenul, nu vor coincide datele cladirii care are amprenta dubla fata de ce exista in CF si imi vor refuza dosarul.

Daca se poate face lotizare pe schitele vechi care exista la dosar, voi consulta un cadastru direct pentru lotizare. Ar fi perfect pentru mine.
Deci as putea sa fac lotizarea terenului pe care se afla constructia fara autorizatie? Mentionez nu am cadastru si intabulare pentru acest teren iar firma de cadastru la care am sunat a spus ca nu imi va fi aprobat cadastrul daca il voi solicita. Terenul si casa ( sub amprenta veche, cea initiala) este inscris in cartea funciara si se plateste impozit pe el.
Salut,

In 1990 am cumparat un teren cu casa batraneasca 3 camere, specificanduse in actul de vanzare cum ca cladirea nu a fost contruita cu autorizatie. Ulterior prin 2000, am adus modificari constructiei de pe acest teren, respectiv inca 2 camere , 1 baie, 1 bucatarie, am inaltat podul si l-am refacut complet ulterior avand posibilitatea de a il mansarda.

Pentru cladirea nou creata nu am acte, schite, nimic ce mai .
Iar acum vreau sa lotizez terenul si sa vand o bucata din el. Pentru aceasta trebuie sa am cadastru si intabulare asupra acestei proprietati.

Acum va rog pe cei care stiti, care este cursul pentru a putea intra in posesia documentelor care imi ofera posibilitatea lotizari terenului si vanzarea acestuiea.

Va multumesc,
Ion
am primit si eu o astfel de somatie, dar locul de parcare si zona respectiva nu era semnalata cu nimic, nici un fel de semn cum ca era parcare de resedinta sau platita