Cine emite actul de numire in functie publica de conducere a unui candidat declarat admis in urma concursului organizat de catre ANFP la sediul unei deconcentrate?
Care este baza legala?
daca am stabilit gresit sporul de vechime pentru un functionar public aflat in activitate pot recalcula drepturile salariale cu trei ani in urma de cand beneficia de acest drept? care ar fi baza legala?
Functionarul public care a fost eliberat din functie publica de conducere abuziv si care a castigat functia in instanta are dreptul la zile de concediu de odihna pentru perioada respectiva?
Mentionez ca a lucrat la o societate comerciala in acea perioada si nu a beneficiat de zile CO. Care este baza legala?ZMultumesc!
Buna ziua!va cer ajutorul intr-o problema.Urgent. Pentru a elibera o adeverinta pentru grupa a II a de munca unde nu detin documentul de nominalizare al persoanelor beneficiare in conformitate cu ord.50/1990, dar unitatea a platit CAS diferentiat pot lua in considerare sporul de conditii deosebite de munca de care a beneficiat persoana in cauza? Constituie acest spor echivalentul grupei a II a de munca?
pot avea doua concedii medicale pentru copil bolnav pana la sapte ani in aceasi luna? Medicul de familie nu vrea sa imi elibereze pe motiv ca nu poate da in aceasi luna doua concedii. Mentionez ca am copilul operat si are varsta de 3 ani si doua luni
daca un salariat are contract de munca pe perioada determinata si este suspendat pentru crestere si ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, pot restructura postul dupa expirarea termenului chiar daca persoana in cauza este in concediu pentru crestere copil?