avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Spor de vechime stabilit gresit
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Spor de vechime stabilit gresit

daca am stabilit gresit sporul de vechime pentru un functionar public aflat in activitate pot recalcula drepturile salariale cu trei ani in urma de cand beneficia de acest drept? care ar fi baza legala?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 01:29, 27 Martie 2011
functionarul public ar putea sa-si castige aceste drepturi in instanta.:)
Ca sa ii dati diferenta de bani, redactati un referat in care explicati greseala si puneti textul de lege referitoare la gradatii din Legea nr. 284 si Legea nr. 285 precum si din decretul nr. 167/1958 (prescriptia de 3 ani).
personal, as merje pe varianta cu instanta de contencios. prietenii stiu de ce.... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorarea salariului in 2010 ca urmare a incadrarii personalului de executie in gradatia corespunzatoare transei de vechime in munca multescu99 multescu99 Va rog sa-mi spuneti daca in cazul functionarilor publici de executie care in anul 2010 au fost avansati în gradaţia corespunzătoare tranşei de vechime ... (vezi toată discuția)
Exceptia de tardivitate 9fpa 9fpa In decizia de pensie recalculata in anul 2005 ,conform OUG 4/2005 ,am constatat o eroare de calcul pentru care am inaintat o cerere la Casa de Pensii sa se ... (vezi toată discuția)
Modificarea vechimii si a salariului unui functionar public de conducere in anul 2011 iionita_30 iionita_30 Se poate modifica salariul de baza unui functionar public de conducere in anul 2011 daca acesta implineste vechime 20 ani? (vezi toată discuția)