avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozite
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozite

este legal sa mi se calculeze impozit pentru terenul detinut, retroactiv pe 4 ani in urma daca la momentul respectiv nu sa calculat?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:57, 28 Februarie 2011
Impozitele pot fi calculate si incasate de primarie pe maximum 5 ani retroactiv, conform Codului fiscal si Codului de procedura fiscala, asa ca....DA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit aty aty casa in care stau parintii mei a fost a bunicului intre ei existind un contract de vinzare cumparare cu clauza de uzufruct tata intrind in posesia ei dupa ... (vezi toată discuția)
Transcrierea proprietatii si impozite aferente tundewoeller tundewoeller Dupa decesul tatalui meu, in urma cu 28 de ani s-a dezbatut mostenirea (teren aproximativ 1600 m², casa parinteasca si o mica constructie separata plus ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe cladiri persoane fizice flendurica flendurica Buna ziua, Am un apartament (56 m²) pentru care am platit in fiecare an pana in 2011 inclusiv impozitul pe locuinta ( ~90 RON). In 2011 am avut nevoie ... (vezi toată discuția)