Multumesc mult ptr promtitudine!
Sunt persoana fizica, si am fost angajata 4 luni normal, cu contract de munca la 8 ore, mentionez ca tot in acest timp am fost asigurata, dupa care s-a desfiintat postul si nu am mai cotizat. Dupa 2 luni jumate mi-am gasit iar servici, cu contract de munca, dar la 4 ore.
Intrebarea mea este, cat trebuie sa cotizez in primul rand la CAS ptr lunile respective , adica din 14 februarie- 01 mai 2011, si daca raman insarcinata, cum sunt afectata in privinta acordarii indemnizatie ptr cresterea copilului, daca sunt angajata la 4 ore?
Astept raspunsul Dv, multumesc
Multumesc mult ptr informatie, si ptr promtitudine
As vrea sa va intreb, ce sanse am sa castig procesul daca o sa ajung cu acest caz in instanta?
Soferul masinii care nu mi-a acordat prioritate, da, si-a recunoscut vina, si scrie asta si in procesul verbal intocmit de politie, citez: "Sunt de acord cu despagubirea conform legii"
Masina respectiva nu a avut niciun fel de daune, citez, tot din procesul verbal, "Fara avarii";
Si referitor la mentiunea daca , asiguratorul a motivat refuzul la despagubire, citez:
"In conformitate cu prevederile art.36 alin.4 lit.b din Ordinul CSA nr.5/2010, va inaintam prezenta adresa prin care va aducem la cunostinta motivele ptr care nu aprobam cererea de despagubire";
"Concluziile acestor investigatii fiind acelea .....sens in care sunt aplicabile dispozitiile art.45 alin.3 din Anexa la Ord.CSA nr.5/2010"
Multumesc,
....
katicabogar a scris:
Multumesc ptr. informatii, si as vrea sa va raspund la ultimul mesaj
Cand s-a intamplat accidentul, in ziua respectiva s-a si reparat stalpul Romtelecom, adica a venit interventia de la Romtelecom, s-a pus stalpul inapoi, si doar s-a intarit respectivul stalp.
Dupa ce mi s-a respins dosarul de la asigurator (S.C.CARPATICA), am sunat si am fost la Romtelecom , dar cei de acolo nu au vrut sa-mi dea nici o informatie despre acest caz, cu toate ca i-am spus ca si noi suntem implaicati in acest accident.
Multumesc si astept raspuns!
Multumesc ptr. informatii, si as vrea sa va raspund la ultimul mesaj
Cand s-a intamplat accidentul, in ziua respectiva s-a si reparat stalpul Romtelecom, adica a venit interventia de la Romtelecom, s-a pus stalpul inapoi, si doar s-a intarit respectivul stalp.
Dupa ce mi s-a respins dosarul de la asigurator (S.C.CARPATICA), am sunat si am fost la Romtelecom , dar cei de acolo nu au vrut sa-mi dea nici o informatie despre acest caz, cu toate ca i-am spus ca si noi suntem implaicati in acest accident.
Multumesc si astept raspuns!
Am avut un accident in data de 15.ian.2011;
A iesit in fata mea o masina din partea stanga, soferul masinii respective avand indicatorul STOP, el neacordand prioritate;
Am evitat masina respectiva, si am tras dreapta si am intrat intr-un stalp de Romtelecom;
Soferul masinii respective si-a recunoscut vina, am sunat la 112, a venit politia, s-a intocmit proces verbal, soferul respectiv ne-a dat asigurarea RCA;
Am depus dosarul la asigurator, nu stiu daca am voie sa pronunt firma?, urmand ca in termen de 3 saptamani sa primesc raspuns negativ, cum ca firma de asigurator nu despagubeste;
Am depus plangere si la CSA, si de acolo mi-a fost dosarul respins, tot cu raspuns negativ
As vrea sa-mi dati Dv o solutie, daca exista?
Multumesc