avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate irinacuciuc

Activitate irinacuciuc

locuiesc intr-um bloc ANL cu 3 scari, intr-un ap. cu 2 camere. Din luna mai 2011 platim 100 lei in plus la consum pierderi de apa. M-am interesat la firma de apa si au spus ca este imposibil sa se imparta pierderile la o singura scara si nu la 3. Dupa ce am facut de mai multe ori scandal la Asociatie, pierderile au disparul ca prin minune. Mentionez ca s-au facut mai multe verificari la ceasurile de apa, instalatii,centrala termica, tevi si nu s-a inregistrat nici o neregula, blocul fiind relativ nou, din 2003. Problema este ca pe luna ianuarie mi-a venit consum de 400 lei - 2 persoane-in conditiile in care nu prea suntem acasa, amandoi lucram in 3 schimburi, avem foarte putina apa consumata dar mult de platit. Ce masuri pot sa iau?
Sunt agent de politie absolvent al unei fac. de drept- specializarea drept juridic din luna iulie 2010. Mi s-a spus ca cei care si-au finalizat studiile pana in dec. 2009 beneficiaza de spor, dar eu nu pot. Am citit lg. 330/2009 si nu am tras acceasi concluzie ca si conducerea inspectoratului. Intrebarile mele sunt> cine sunt ordonatorii in cadrul inspectoratelor judetene de politie? si , conform legii beneficiem de spor?