avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de studii spuerioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de studii spuerioare

Sunt agent de politie absolvent al unei fac. de drept- specializarea drept juridic din luna iulie 2010. Mi s-a spus ca cei care si-au finalizat studiile pana in dec. 2009 beneficiaza de spor, dar eu nu pot. Am citit lg. 330/2009 si nu am tras acceasi concluzie ca si conducerea inspectoratului. Intrebarile mele sunt> cine sunt ordonatorii in cadrul inspectoratelor judetene de politie? si , conform legii beneficiem de spor?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:38, 28 Februarie 2011
Mi s-a spus ca cei care si-au finalizat studiile pana in dec. 2009 beneficiaza de spor

Spor pentru ce? Trebuie sa ocupati un post superior celui actual, conform studiilor superioare dobandite, nu este logic (si nici moral) sa platim diplomele obtinute (meritate sau nu) si nu posturile ocupate.
pneagu a scris:

Mi s-a spus ca cei care si-au finalizat studiile pana in dec. 2009 beneficiaza de spor

Spor pentru ce? Trebuie sa ocupati un post superior celui actual, conform studiilor superioare dobandite, nu este logic (si nici moral) sa platim diplomele obtinute (meritate sau nu) si nu posturile ocupate.

Poi nu are finalizate studii si poate de aceea nu primeste sporul.:P
Utilizatorul spune ca este doar
absolvent al unei fac. de drept- specializarea drept juridic
. Totodata mai spune ca acei care si-au finalizat studiile primesc sporul. Finalizarea studiilor se concretizeaza prin sutinerea examenului si obtinerea diplomei de licenta.

Dl. Tudor are dreptate.
Apoi se mai pune si problema gradului si functiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare functionar public ionut c ionut c Buna ziua! In statul de functii aprobat de minister apare o functie publica de referent III superior 1. Va rog sa-mi spuneti daca este corect sa fie cerute ... (vezi toată discuția)
Aplicabilitate art. 80 legea 76/2002 Iuliana Preda Iuliana Preda Buna seara, Sunt angajat in momentul de fata in cadrul unei societati comerciale private ca si agent vanzari, avand incadrarea corespunzatoare studiilor medii ... (vezi toată discuția)
Adeverinta care tine loc de de diploma IonicaPopoviciu IonicaPopoviciu Buna ziua! As dori o lamurire in urmatorul caz: un functionar public termina o facultate in 2011. Acest functionar public doreste avansarea in fuctie, conform ... (vezi toată discuția)