avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... consum ap 2 camere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

consum ap 2 camere

locuiesc intr-um bloc ANL cu 3 scari, intr-un ap. cu 2 camere. Din luna mai 2011 platim 100 lei in plus la consum pierderi de apa. M-am interesat la firma de apa si au spus ca este imposibil sa se imparta pierderile la o singura scara si nu la 3. Dupa ce am facut de mai multe ori scandal la Asociatie, pierderile au disparul ca prin minune. Mentionez ca s-au facut mai multe verificari la ceasurile de apa, instalatii,centrala termica, tevi si nu s-a inregistrat nici o neregula, blocul fiind relativ nou, din 2003. Problema este ca pe luna ianuarie mi-a venit consum de 400 lei - 2 persoane-in conditiile in care nu prea suntem acasa, amandoi lucram in 3 schimburi, avem foarte putina apa consumata dar mult de platit. Ce masuri pot sa iau?
Cel mai recent răspuns: proprietaru , utilizator 00:55, 11 Martie 2012
Contestati in scris la presedintele de bloc situatia prezentata cu cele relatate mai sus si vedeti ce raspuns primiti .Eventual puteti sa va adresati si la primarie cu o plangere .
Daca existau pierderi acele pierderi trebuiau impartite la toate cele trei scari cu conditia sa fi existat un singur contor de bransament .
In termen de 10 zile de la afisarea listei de plata .contestati valorile si sumele impuse la presedintele de asociatie
Presedintele in temeiul disp art 12 A d) din HG nr 1588/2007 are obligatia legala sa va raspunda in 7 zile la contestatie
daca nu a existat o avarie,atunci nu platiti si actionati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu asociatia dani..mih dani..mih Buna ziua, De cand m-am mutat in blocul in care locuiesc (3 ani)am mereu nentelegeri cu asociatia de proprietari.problema mea consta in; -Aproape la 2 -3 ... (vezi toată discuția)
Pierderi de apa FURDI74 FURDI74 BUNA tuturor....locuiesc in orasul CARANSEBES si as dori sa pun o intrebare....vi se pare normal ca la un consum de apa rece contorizat cu apometre [ 8m cubi] ... (vezi toată discuția)
Pierderi de apa LucianSandu LucianSandu Buna ziua Daca ma puteti lamuri cu o problema... Asociatia de proprietari are pierderi la apa si aceste pierderi se pun la plata pentru fiecare ... (vezi toată discuția)