locuiesc intr-um bloc ANL cu 3 scari, intr-un ap. cu 2 camere. Din luna mai 2011 platim 100 lei in plus la consum pierderi de apa. M-am interesat la firma de apa si au spus ca este imposibil sa se imparta pierderile la o singura scara si nu la 3. Dupa ce am facut de mai multe ori scandal la Asociatie, pierderile au disparul ca prin minune. Mentionez ca s-au facut mai multe verificari la ceasurile de apa, instalatii,centrala termica, tevi si nu s-a inregistrat nici o neregula, blocul fiind relativ nou, din 2003. Problema este ca pe luna ianuarie mi-a venit consum de 400 lei - 2 persoane-in conditiile in care nu prea suntem acasa, amandoi lucram in 3 schimburi, avem foarte putina apa consumata dar mult de platit. Ce masuri pot sa iau?
Contestati in scris la presedintele de bloc situatia prezentata cu cele relatate mai sus si vedeti ce raspuns primiti .Eventual puteti sa va adresati si la primarie cu o plangere .
Daca existau pierderi acele pierderi trebuiau impartite la toate cele trei scari cu conditia sa fi existat un singur contor de bransament .
In termen de 10 zile de la afisarea listei de plata .contestati valorile si sumele impuse la presedintele de asociatie
Presedintele in temeiul disp art 12 A d) din HG nr 1588/2007 are obligatia legala sa va raspunda in 7 zile la contestatie
Pierderi de apa
FURDI74
BUNA tuturor....locuiesc in orasul CARANSEBES si as dori sa pun o intrebare....vi se pare normal ca la un consum de apa rece contorizat cu apometre [ 8m cubi] ... (vezi toată discuția)