multumesc pt raspuns.Azi am fost la notar si mi-a spus ca pot sa dezbat mostenirea si fara teren.Sper sa fie ok.Pana acum o luna mi-a spus ca nu pot sa dezbat mostenirea dar acum cand i-am spus ca nu am bani sa dau statul in judecata pt obtinerea terenului a fost de acord cu mostenirea.Azi ma bucur pt raspuns dar sper sa nu mai intampin alte probleme.
Buna ziua!Mama,fratele si cu mine avem mari probleme cu vecinii de etnie roma ,din aceasta cauza ne-am hotarat sa vindem casa .Am inceput sa adunam acte necesare pentru cadastru dar ne-au spus ca nu ne poate face cadastru pana nu dezbatem mostenirea.Am fost la d-na notar care mi-a sugerat sa obtin terenul mai intai pt ca acesta nu este trecut in actul de proprietate decat in fisa de calcul{actul de proprietate al casei a fost facut pe un formular de apartament si nu scrie cat teren ne-a fost dat in folosinta decat pe fisa tehnica de calcul ,suprafata construita +suprafata trotuar 39,suprafata de teren atribuita 524+39=563}.Am mai fost si la primar care ar fi putut sa imi dea o adeverinta prin care sa imi specifice ca platesc impozit pt acest teren de cel putin 17 ani si inainte am mai platit chirie inca 21 de ani.Singura varianta ar fi sa dau statul in judecata?Acest lucru chiar nu ni-l putem permite.CE VARIANTA MAI AVEM SA PUTEM VINDE CASA?????Putem sa dezbatem mostenirea fara sa obtinem terenul sau daca gasim cumparator sa preia terenul in folosinta?Multumesc.
Multumesc.Cred ca nu se va rezolva nimic.Am fost la IGPR unde m-au intrebat ce solutie vad eu pt a rezolva problema?Am vorbit in direct la o televiziune locala cu prefectul judetului care a spus ca e o problema nationala dar nu mi-a dat un raspuns la intrebarile mele.Astept 4,5 zile dupa care daca politia nu face nimic ma duc sa fac o plangere la parchet.Intre timp zilnic hotii dau tarcoale locuinei mamei si noi stam da paza cu tel in mana in caz de ceva sa sunam la politie care oricum ajung peste o ora!
Buna ziua!Mama locuieste intr-o zona de romi care se ocupa cu furtul de fier.Este a noua oara cand sunam la politie si nu se face nimic,vin se uita si nu au ce sa le faca.Intr-una din zile au intrat in curte eu fiind cu mama si copilul in casa ,o vecina m-a sunat sa imi spuna ca i-a vazut iesind din curte cu fier si atunci am fugit dupa ei l-am prins pe unul din ei ,pur si simplu ma targuiam cu el sa mi le dea am sunat la politie si au spus sa fac o plangere scrisa.A doua zi am fost si am facut o plangere scrisa dar tot degeaba.Intr-o alta zi au spart magazia ,au luat o poarta si plasa din gard atunci i-a vazut fratele meu si chiar a fugit dupa ei ,a recunoscut unul.Dupa o ora jumate in timp ce asteptam politia au venit 6 persoane doi cu rangi in maini au venit catre noi ,pur si simplu ne-am speriat ,am avut noroc ca prin zona trecea un echipaj al unei firme de protectie si paza si i-au speriat.Aseara la amenintat .Pur si simplu suntem terorizati.Vrem sa vindem casa dar nu vine nimeni in zona aia .Marti vreau sa ma duc in audienta la comandant la judet ca in oras nu se face nimic.Am inteles ca trebuie sa fac un memoriu inainte sa intru in audienta.Dar nu prea stiu sa il fac.Ce e de facut?Ne poate apara cineva sau o sa ne dea in cap pe strada?