avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat sau ce?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat sau ce?

Buna ziua!Mama locuieste intr-o zona de romi care se ocupa cu furtul de fier.Este a noua oara cand sunam la politie si nu se face nimic,vin se uita si nu au ce sa le faca.Intr-una din zile au intrat in curte eu fiind cu mama si copilul in casa ,o vecina m-a sunat sa imi spuna ca i-a vazut iesind din curte cu fier si atunci am fugit dupa ei l-am prins pe unul din ei ,pur si simplu ma targuiam cu el sa mi le dea am sunat la politie si au spus sa fac o plangere scrisa.A doua zi am fost si am facut o plangere scrisa dar tot degeaba.Intr-o alta zi au spart magazia ,au luat o poarta si plasa din gard atunci i-a vazut fratele meu si chiar a fugit dupa ei ,a recunoscut unul.Dupa o ora jumate in timp ce asteptam politia au venit 6 persoane doi cu rangi in maini au venit catre noi ,pur si simplu ne-am speriat ,am avut noroc ca prin zona trecea un echipaj al unei firme de protectie si paza si i-au speriat.Aseara la amenintat .Pur si simplu suntem terorizati.Vrem sa vindem casa dar nu vine nimeni in zona aia .Marti vreau sa ma duc in audienta la comandant la judet ca in oras nu se face nimic.Am inteles ca trebuie sa fac un memoriu inainte sa intru in audienta.Dar nu prea stiu sa il fac.Ce e de facut?Ne poate apara cineva sau o sa ne dea in cap pe strada?
Cel mai recent răspuns: a.min , utilizator 22:13, 3 Martie 2011
Faceti sesizari la judet, la IGPR, la minister. Poate vor trimite pe cineva sa vada despre ce este vorba. Scrieti si la presa. Nu puteti sta asa.
Multumesc.Cred ca nu se va rezolva nimic.Am fost la IGPR unde m-au intrebat ce solutie vad eu pt a rezolva problema?Am vorbit in direct la o televiziune locala cu prefectul judetului care a spus ca e o problema nationala dar nu mi-a dat un raspuns la intrebarile mele.Astept 4,5 zile dupa care daca politia nu face nimic ma duc sa fac o plangere la parchet.Intre timp zilnic hotii dau tarcoale locuinei mamei si noi stam da paza cu tel in mana in caz de ceva sa sunam la politie care oricum ajung peste o ora!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vandalism minori Robert811 Robert811 Buna ziua, ma confrunt cu o problema destul de delicata si as avea nevoie de sfaturile Dvs.. Locuioesc la etajul 1 al unui bloc si intr-o zi am auzit o ... (vezi toată discuția)
Abuz de putere i_man i_man Buna ziua, in anul 94'' parinti mei au cumparat o casa cu teren calea de acces de atuci fiind un drumusor de circa 3 metri latime, tatal meu la latit facandu-l ... (vezi toată discuția)
Bună seara! sper din suflet sa ma lămurească cineva cu privire ... Dani89@ Dani89@ Bună seara! Sper din suflet sa ma lămurească cineva cu privire la situația mea...Ieri am fost într un supermarket sa fac câteva cumpărături...ma jur ... (vezi toată discuția)