avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Activitate floricafilimon

Activitate floricafilimon

Ce atributiuni are un cenzor al asociatiei de proprietari?
Asa este, eu am mai avut colege, dar au fost persoane corecte, nu hoate. O sa-mi ajute Dumnezeu sa reusesc sa platesc, pentru ca eu sunt o persoana corecta, desi mi-e tare greu si regret ca am semnat acel angajament...

Va multumesc foarte mult pentru informatii.
Am primit o citatie de chemare in instanta.
Da este primul termen. Nu am mai avut de-a face cu tribunale. Multumesc !
La Tribunal trebuie sa ma prezint in caliate de parat, pentru depasirea termenului de plata a unei rate dintr-un angajament de plata. Este vorba de minus in casieria firmei, datorita increderii pe care i-am acordat-o colegei mele de birou. Si ca Demisia mea sa fie cu Acordul partilor a trebuit sa fac un angajament de plata(cf.model trimis pe email de jurista firmei) pentru toata suma lipsa, in rate de 600 lei/ luna. Dupa demisie, a doua zi, am regretat faptul ca am scris acel angajament, pentru ca inainte de aceasta ni s-a cerut sa aducem suma lipsa eu si colega mea; fiecare sa aduca jumate din suma .

Daca in 18 iulie 2017 trebuie sa fiu acolo si acuma trimit Intampinarea sper sa fie in termen.

Eu locuiesc in Oradea, si am lucrat in Oradea(punct le lucru).Oare nu se poate muta cazul in Oradea?
Va multumesc mult pentru raspuns.
Multumesc pentru raspuns. Eu nu sunt autorul lipsei din casa, singura mea vina este neglijenta si increderea colegiala. Actiune in instanta s-a depus pentru ca eu am intarziat cu plata unei rate , am primit citatie sa ma prezint in data de 18 iulie 2017 la tribunalul Prahova, dar eu nu o sa ma pot duce. Oare este corect daca trimit o Intampinare ?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind un angajament de plata pe care l-am facut la societatea in care am lucrat. Este vorba de minus in casierie. In birou cu mine mai aveam o colega, si in timpul programului mai incasa si ea sume de la clienti. La efectuarea monetarului am constatat un minus de 1500 lei. Am anuntat conducerea, am intrebat daca este camera de luat vederi in birou si am primit raspuns ca nu este. Am asteptat sa vina si politia, dar nu a venit. S-a efectuat si un inventar la casierie si s-a constatat minusul.
Ni s-a comunicat sa ne dam demisia si eu si colega mea, iar ca demisia mea sa fie cu acordul partilor a trebuit sa fac un angajament de plata pentru toata suma, in rate de 600 lei/ luna. Colega mea a fost lasata sa plece fara angajament. Va rog sa-mi spuneti eu sunt obligata sa achit toata suma, sau numai 5 salarii minime brute existente la data respectiva. Va multumesc !
Ce obligatii fiscale are o Intreprindere Individuala sau o Persoana Fizica Autorizata, in cazul in care nu are nici un angajat?