deci nu se ia in calcul ca eu am platit impreuna cu sotul meu banii? la urma urmei, jumatate de apt avut-o, dar jumatate a platit-o cu mine.. va multumesc
fiica mea primeste pensie alimentara de la mama ei. aceasta este pensionata pe caz de boala ci handicap si primeste: 466 pensie, 500 ajutor de insotitor si de 3 luni ajutor social. stiu ca trebuie sa primeasca 1/4 din venit dar ajutorul social si cel de insotitor se iau in calcul? multumesc
sunt intr-o situatie dificila. sotul meu a decedat acum 3 saptamani, iar de cateva zile rudele lui ma preseaza sa impartim casa. situatia e urmatoarea: sotul meu a mai fost casatorit avand o fiica de 19 ani care sta cu noi. in timpul casatoriei cu fosta sotie au cumparat un apt impreuna. au divortat acum 10 ani dar partajul l-au facut in timpul casatoriei noastre acum 3 ani. am av aut de plata cu sotul meu jumatate din val apt circa 23000 euro. impreuna cu sotul meu mai avem si un baietel de 3 ani. va rog sa-mi spuneti si mie dc noi am platit impreuna datoria de 23000 de euro fara credit, pe loc cum se imparte acum apt intre mine , fiica lui si baiatul nostru? nu conteaza faptul ca eu am platit impreuna cu el datoria? va multumesc
sunt intr-o situatie dificila. acum 3 saptamani mi-a murit sotul si de cateva zile rudele lui vin dupa mostenire. situatia este urmatoarea: la o luna dupa ce ne-am casatorit (acum 6ani) fosta lui sotie l-a dat in judecata pt a imparti prin partaj apart pe care l-au cumparat in timpul casatoriei lor. a venit expertul a evaluat apart la 44ooo euro si am platit despagubiri de 22000 de euro. sotul mai avea o fiica in prezent de 19 ani care locuia cu noi si impreuna mai avem un baietel de 3 ani. intrebarea este, care sunt cotele fiecaruia? eu , fata si baiatul tinand cont ca jumatate de apt am platit-o si eu? va multumesc anticipat