avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters195639

Activitate ContSters195639

Răspuns la discuția cum se imparte mostenirea
deci nu se ia in calcul ca eu am platit impreuna cu sotul meu banii? la urma urmei, jumatate de apt avut-o, dar jumatate a platit-o cu mine.. va multumesc
fiica mea primeste pensie alimentara de la mama ei. aceasta este pensionata pe caz de boala ci handicap si primeste: 466 pensie, 500 ajutor de insotitor si de 3 luni ajutor social. stiu ca trebuie sa primeasca 1/4 din venit dar ajutorul social si cel de insotitor se iau in calcul? multumesc
sunt intr-o situatie dificila. sotul meu a decedat acum 3 saptamani, iar de cateva zile rudele lui ma preseaza sa impartim casa. situatia e urmatoarea: sotul meu a mai fost casatorit avand o fiica de 19 ani care sta cu noi. in timpul casatoriei cu fosta sotie au cumparat un apt impreuna. au divortat acum 10 ani dar partajul l-au facut in timpul casatoriei noastre acum 3 ani. am av aut de plata cu sotul meu jumatate din val apt circa 23000 euro. impreuna cu sotul meu mai avem si un baietel de 3 ani. va rog sa-mi spuneti si mie dc noi am platit impreuna datoria de 23000 de euro fara credit, pe loc cum se imparte acum apt intre mine , fiica lui si baiatul nostru? nu conteaza faptul ca eu am platit impreuna cu el datoria? va multumesc
Răspuns la discuția cum se imparte mostenirea
datoria de 22000 de euro a fost platita pe loc fara imprumut. raman aceleasi cote?
este vorba de acelasi apt, pe care l-am platit, acolo am locuit
sunt intr-o situatie dificila. acum 3 saptamani mi-a murit sotul si de cateva zile rudele lui vin dupa mostenire. situatia este urmatoarea: la o luna dupa ce ne-am casatorit (acum 6ani) fosta lui sotie l-a dat in judecata pt a imparti prin partaj apart pe care l-au cumparat in timpul casatoriei lor. a venit expertul a evaluat apart la 44ooo euro si am platit despagubiri de 22000 de euro. sotul mai avea o fiica in prezent de 19 ani care locuia cu noi si impreuna mai avem un baietel de 3 ani. intrebarea este, care sunt cotele fiecaruia? eu , fata si baiatul tinand cont ca jumatate de apt am platit-o si eu? va multumesc anticipat