fiica mea primeste pensie alimentara de la mama ei. aceasta este pensionata pe caz de boala ci handicap si primeste: 466 pensie, 500 ajutor de insotitor si de 3 luni ajutor social. stiu ca trebuie sa primeasca 1/4 din venit dar ajutorul social si cel de insotitor se iau in calcul? multumesc
Sigur ia ajutor social? Nu prea se incadreaza?
Poate e vorba de altceva.
Toate veniturile se calculeaza. Dar poate indemnizatia de insotitor o plateste mai departe.
indemnizatia de insotitor de 5 milioane sustine ca o da cuiva dar e minciuna si oricum n-am cum sa demonstrez. ajutor social cred ca ia pt ca a venit acasa un asistent care o cauta pt ajutor social( de abia am terminat partajul de asta mai are adresa aici). deci ar trebui sa se calculeze 125 ajutorul si 466 pensia?adica591/4=aproape 150 ron? va multumesc
Pensie alimentara
thea12
sotul meu a intentat divort,avocatul lui a spus ca pensia alimentara este de 150 de ron deoarece el nu are loc de munca in romania.Mentionez ca momentan el se ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie minor
adalyfe
buna-ziua. am un copil de 7 ani. tatal copilului a terminat somajul luna trecuta,cand mi-a trims o suma infima de 32lei! desi a fost obligat sa plateasca 1/4 ... (vezi toată discuția)