avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

sotul meu a intentat divort,avocatul lui a spus ca pensia alimentara este de 150 de ron deoarece el nu are loc de munca in romania.Mentionez ca momentan el se afla in somaj spaniol detine rezidenta atat el cat si eu si fetita noastra cum se va calcula pensia alimentara?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 05:58, 18 August 2010
Daca asa a spus avocatulll, inseamana ca se bazeaza pe ceva...
Eu consider ca sotul va fi obligat la o pensie de intretinrere in raport de venitul sau veniturile nete obtinute din munca...
Daca nu are nici un venit si nici dvs. nu puteti face dovada ca sotul are un venit din spania, instanta va dispune obligarea sotului la o pensie de aprox 125 ron/luna...deci 1/4 din salariul minim pe economie din Romania.
am copie dupa actele lui de somaj si dupa toate adeverintele de salar
ce adeverinte de salariu daca e in somaaj? vb cu av dvs si depuneti copii la dosar
daca v-a spus aceasta suma inseamna ca avocatul sotului a calculat 25% din ajutorul de somaj al sotului.
daca faceti dovada ca primeste somaj in alt stat, primiti o pensie mai mare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara valentina78 valentina78 buna seara.sunt divortatade 8 ani si am o fetita de 12 anicare mi.a fost incredintata mie.fostul sot i.mi plateste pensie alimentara de 130 ron/luna. el este ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara rocsy81 rocsy81 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Cand am divortat fostu sot neavand servici, pensia alimentara a fost calculata la 75 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara marius007zo2 marius007zo2 buna ziua, sunt despartita de aprox 3 ani. fostul sot plateste pensia alimentara stabilita la momentul respectiv in val de 125 ron. de aprox 2 ani el ... (vezi toată discuția)