avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters195755

Activitate ContSters195755

fiica mea a dat-o pe mama ei in judecata pt primirea pensiei alimentare si dupa implinirea varstei de 18 ani. acasa ne-a venit o comunicare prin care era instiintata de majorarea pensiei alimentare si primirea ei pana ;la terminarea studiilor. mama ei a facut recurs, a ramas in pronuntare si, surpriza: RESPINGE RECURSUL CA FIIND NEFONDAT. IREVOCABILA. intrebarea este, mama ei mai poate face ceva pt micsorarea pensiei mai ales ca i s-au luat in calcul si banii pe care ii primea pt ajutor de insotitor? sau fiind irevocabila asta este suma pana la terminarea studiilor nu mai tarziu de 26 de ani? va multumesc
Răspuns la discuția ce venituri se iau in calcul?
da,
1/4.va multumesc.
indemnizatia de insotitor de 5 milioane sustine ca o da cuiva dar e minciuna si oricum n-am cum sa demonstrez. ajutor social cred ca ia pt ca a venit acasa un asistent care o cauta pt ajutor social( de abia am terminat partajul de asta mai are adresa aici). deci ar trebui sa se calculeze 125 ajutorul si 466 pensia?adica591/4=aproape 150 ron? va multumesc
va rog sa-mi raspundeti si mie. multumesc
buna ziua! am o intrebare scurta: in cazul in care am de platit o pensie alimentara eu fiind pensionat pe caz de boala mi se ia in calcul si ajutorul social pe care il primesc? va multumesc