avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Activitate flavius_neagota83

Activitate flavius_neagota83

speta este urmatoarea:
copil minor(13 ani)rezultat din relatie de concubinaj si incredintat bunicii paterne de la varsta de 1 an si ceva.bunica doreste sa pastreze custodia in continuare,copilul si parintii sunt de acord.se doreste actiune in instanta din partea bunicii pentru stabilirea pensiei de intretinere a minorului.intrebarea este care sunt pasii de urmat pentru actiunea in instanta.va multumesc
buna seara,
situatia in care ma aflu este urmatoarea:sotul este in concediu crestere copil pe perioada de 2 ani si primeste suma maxima de 1200 lei(pentru primil copil in varsta de1 an si 5 luni),iar eu urmeaza sa nasc in decembrie(deci in interiorul perioadei de 2 ani)al doilea copil.nelamuririle mele sunt:
1.care este cuantumul indemnizatiei pentru cel de-al doilea copil in cazul in care optam tot pentru varianta de 2 ani si tot sotul va beneficia de concediu ?
2.exista un "stimulent"in suma de 600 de lei care se acorda pe perioada suprapunerii celor doua concedii?
multumesc anticipat
Răspuns la discuția notificare
multumesc
Discuție notificare
buna ziua,am mari fluctuatii de curent,din luna mai anul trecut am tot facut sesizari telefonice,sau verbale la agentie cez in tg-jiu de unde apartin.as vrea sa fac o notificare scrisa catre ei,si am nevoie de un exemolar model.mentionez ca sunt persoana juridica.multumesc