avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... notificare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

notificare

buna ziua,am mari fluctuatii de curent,din luna mai anul trecut am tot facut sesizari telefonice,sau verbale la agentie cez in tg-jiu de unde apartin.as vrea sa fac o notificare scrisa catre ei,si am nevoie de un exemolar model.mentionez ca sunt persoana juridica.multumesc
Cel mai recent răspuns: flavius_neagota83 , utilizator 15:54, 28 Februarie 2011
nu exista modele, in stanga sus scrieti "catre cez ... nume complet....adresa" mai jos in mijloc scrieti Notificare iar mai jos incepeti cu "subcrisa sc .... cu sediul ..CUI " iar dupa spuneti motivele notificarii.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta incadrare grupa ii de munca, proces pierdut irevocabil seceleanugheorghe seceleanugheorghe Buna ziua, Ma numesc Seceleanu Gheorghe,va rog a mi analiza problema de mai jos, intampinata in justitie, in conflict cu Casa Judeteana de Pensii [Editat]. In ... (vezi toată discuția)
Relocare plata factura energie cez dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu Buna ziua, Este legala practica folosita de CEZ prin care plata efectuata pentru energia electrica platita la zi sa fie descarcata pe ttaxa radiotv, in ... (vezi toată discuția)
Imputernicire Claudiu.Grasu Claudiu.Grasu Daca ma poate cineva sa ma ajute cu un model de imputernicere ! ( Vreau sa imputernicesc pe cineva sa merga la o firma de telefonie mobila pentru a face un ... (vezi toată discuția)