avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Imputernicire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Imputernicire

Daca ma poate cineva sa ma ajute cu un model de imputernicere ! ( Vreau sa imputernicesc pe cineva sa merga la o firma de telefonie mobila pentru a face un abonament pe societate ) si vreau sa stiu exact cum ar trebui sa arate si ce criterii trebuie sa indeplineasca !
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 00:30, 1 Iunie 2010
Scrieti cat mai complet datele de identificare ale societatii si ale persoanei imputernicite, precum si in detaliu activitatile pe care doriti sa le efectueze in numele societatii.
Ceva de genul: "Subscrisa SC X SRL, cu sediul, CUI, J, prin , imputerniceste pe numitul .., identificat cu CI seria nr, CNP, ca in data de .. sa indeplineasca toate formalitatile necesare in vederea incheierii in numele si pt SC X SRL a unui contract de furnizare servicii de telefonie mobila cu SC , avand drept sa semneze oricunde este necesar pentru incheierea in mod valabil a contractului".
SC........
SEDIU....
J / ....
CUI....
............................... Imputernicire.............nr / data

Subsemnatul.........................cetatean roman...............legitimat cu C.I....seria...nr..........eliberat de.....la data.........., avand CNP.............., in calitate de administrator la SC........................, imputernicesc pe d-nul............................legitimat cu CI seria.......nr.........eliberat de.......la data.....................CNP.............................in calitate de..........................sa ma reprezinte in relatiile comerciale cu SC..........in vederea incheierii unui contract de telefonie...bla bla

Valabila pana la revocare ( sau valabila 3 zile de la data emiterii )

localitatea.....................................................................L.S.
data..........................................................................ADMINISTRATOR...
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2010
ContSters109653, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, am si eu nevoie de un model de imputernicire scrisa pentru reprezentantii desemnati in vederea negocierii si semnarii CCM si unul pentru ... (vezi toată discuția)
Model de imputernicire soricanicoleta soricanicoleta as avea nevoie de un model de imputernicire pentru semnarea ordinelor de plata si a actelor depuse la trezorerie (in cazul cand au specimen de semnatura alte ... (vezi toată discuția)
Cedare sau demisie din postura de asociat/administrator de srl? Trasor Media Trasor Media As dori sa renunt, pe cale amiabila, la tot ce tine de participarea mea la un srl unde sunt asociat/administrator, cu inca doua persoane. Din punct de vedere ... (vezi toată discuția)