Daca ma poate cineva sa ma ajute cu un model de imputernicere ! ( Vreau sa imputernicesc pe cineva sa merga la o firma de telefonie mobila pentru a face un abonament pe societate ) si vreau sa stiu exact cum ar trebui sa arate si ce criterii trebuie sa indeplineasca !
Scrieti cat mai complet datele de identificare ale societatii si ale persoanei imputernicite, precum si in detaliu activitatile pe care doriti sa le efectueze in numele societatii.
Ceva de genul: "Subscrisa SC X SRL, cu sediul, CUI, J, prin , imputerniceste pe numitul .., identificat cu CI seria nr, CNP, ca in data de .. sa indeplineasca toate formalitatile necesare in vederea incheierii in numele si pt SC X SRL a unui contract de furnizare servicii de telefonie mobila cu SC , avand drept sa semneze oricunde este necesar pentru incheierea in mod valabil a contractului".
SC........
SEDIU....
J / ....
CUI....
............................... Imputernicire.............nr / data
Subsemnatul.........................cetatean roman...............legitimat cu C.I....seria...nr..........eliberat de.....la data.........., avand CNP.............., in calitate de administrator la SC........................, imputernicesc pe d-nul............................legitimat cu CI seria.......nr.........eliberat de.......la data.....................CNP.............................in calitate de..........................sa ma reprezinte in relatiile comerciale cu SC..........in vederea incheierii unui contract de telefonie...bla bla
Valabila pana la revocare ( sau valabila 3 zile de la data emiterii )
Ccm
mgeorgiana
Buna ziua,
am si eu nevoie de un model de imputernicire scrisa pentru reprezentantii desemnati in vederea negocierii si semnarii CCM si unul pentru ... (vezi toată discuția)