avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate epcsch

Activitate epcsch

Sant madatarul a doi asociati dintr-un SRL care detin 50% din partile sociale.Celalalt asociat si singur administrator a obtinut prin ordonanta prezidentiala si cu spagi date ,prin ordonanta prezidentiala interdictia mea de a patrunde in sediul secundar al societatii (unde se desfasoara si activitatea ).Prin doua plangeri penale solutionate cu neincepere i s-a admis cererea in prima instanta. Rescursul mi-a fost respins desi am dovedit ca plangerile nu erau intemeiate iar reclamantul aduce prejudicii societatii, confirmate de garda financiara, de cateva sute de mii lei noi . Intentia lui era clara sa ma inlature ptr. a putea lucra nestingherit.
Ce pot sa fac in continuare ca sa-mi pot exercita mandatele si sa pot sa-l controlez
si evident sa pot avea din nou acces.

va multumesc

Buna
As avea urmatoarea intrebare.
Am incheiat cu tatal meu un contract de donatie in care am stipulat ca ,conform art. 825 C.civ. in cazul decesului tatalui meu inaintea mea , imobilul se va reintoarce in propietatea mea. Tatal meu a decedat de curand si acum am urmatoarea problema.
cei de la CF sustin ca nu pot intabula imobilul pe numele meu decat daca fac o actiune in constatare in instanta.Nu am inteles de ce este necesara o actiune in instanta cand in contractul de donatie scrie foarte clar ca se va reveni in propietate fara nici o alta interventie .
Poate sa ma ajute cineva sa-mi explice ce am de facut ????
Va multumesc
Răspuns la discuția Convocare AGA
Multumesc
Nu ati inteles intrebarea .Pot eu in calitate de mandatar sa convoc AGA sau numai mandantii mei (asociatii) au acest drept.
Discuție Convocare AGA
sant mandatarul a doi asociati dintr-ul SRL .Datorita faptului ca exista mari divergente intre asociatul care este si administratorul societati si ceilalti doi asociati pe care ai mandatez doresc sa stiu daca in baza procurii pe care o am pot sa convoc adunarea generala a societatii ? Mentionez faptul ca desi posed o procura notariala asociatul administrator a reusit in instanta, interdictia mea de a intra in sediul secundar al societatii , unde defapt isi desfasoara activitatea societatea.