avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate gregoo

Activitate gregoo

Buna ziua,

In luna octombrie Enel a schimbat contoarul de trifazic si a montat unul nou fara sa tina cont ca cel precedent era programat cu doua planuri tarifare si anume zi/noapte.
In luna Decembrie, cand am primit factura, evident tot consumul era cu tarif de zi. Au venit au schimbat contoarul in luna Ianuarie, am hartie de la ei cum ca a fost o greseala de montare si in care practic au recunoscut ca a fost vina lor. Prostia mea a fost ca am platit acea factura chiar in luna Decembrie si evident am cerut recalcularea facturii. Din Ianuarie pana acum nu s-a intamplat nimic. Va rog sa-mi spuneti cum ii pot forta sa refactureze si practic sa-mi dea banii inapoi. Mentionez ca de atunci nu am mai platit nici o factura pana la remedierea acestei situatii.
Sunt dispus sa merg in instanta (cu ajutorul specialistilor de aici) pentru a-i forta sa recalculeze factura si pentru a-mi restitui toate penalizarile din factura.
Multumesc.
Răspuns la discuția \"Mostenire\" datorii
Dupa decesul persoanei, nu a existat nici un fel de mostenire, cu o exceptie: locurile de veci de la cimitirul ghencea militari care sunt concesionate pe o perioada de 25 de ani. In cazul in care nu fac succesiune prea curand pentru aceste locuri, nu sunt obligat sa platesc creantele, corect?
Buna ziua,
In cazul in care parintele decedat are o datorie la o firma de recuperari creante, urmasii mostenesc acea datorie? Exista vre-o lege care stipuleaza acest lucru?
Va multumesc.