Va multumesc pentru rasuns dar asta e singura solutie ?! Este ca si cum eu as spune ca mi s-a furat portofelul in tramvai si cineva ma sfatuieste sa ma fac politist ca sa prind hotul.... Nu vreau sa ma fac politist. Si nici presedinte de bloc. Am alta meserie care imi ocupa tot timpul.
Stiu ca e normal sa te implici in viata si deciziile comunitatii din care faci parte. Dar una este sa o faci ca membru si alta este sa ocupi o functie.
Stie cineva unde se poate face reclamatie pentru furturile de apa din blocuri ? Ce institutii pot sa intervina in asemenea cazuri ? Ce cai legale pentru constrangere pot fi urmate ? La mine nu este vorba de necunoastere, dezorganizare, etc... se fura pe fata cu stiinta administratorului si a presedintelui in mod constant. Le-am demonstrat, au recunoscut si nu fac nimic. Nu am vazut niciodata pe nimeni sa mearga in casele oamenilor sa verifice vreun apometru. Mesajul este "oricum nu ai ce sa faci". Asa e ? nu se poate face nimic in tara asta ? Nu se pune problema de schimbare, tabele, semnaturi, etc. pentru ca oamenii din bloc ii vor. Multi dintre ei sunt pasivi, hoti sau prosti. Ce se intampla daca refuz sa mai platesc intretinerea ? sau sa platesc partial la pretul corect...
Buna ziua,
Se poate stabili prin conventia matrimoniala incheiata inaintea casatoriei cine va avea custodia copilului ? Dar cuantumul pensiei alimentare ?
Multumesc !
Am gasit in usa o somatie de executare silita din partea unui birou de executori judecatoresti pe numele fostului proprietar al apartamentului pe care-l detin de 6 ani. Am gasit de cuviinta sa-i informez telefonic ca respectivul nu mai detine de mult timp acest apartament si sa-i rog sa nu ma mai deranjeze. Ma gandeam ca-mi vor multumi frumos pentru informare si ma vor asigura ca nu vor mai trimite astfel de scrisori. E bine nu... mi-au spus ca-mi vor trimite in continuare somatii pana nu le trimit o scrisoare prin posta semnata (nu email !). Este normal ? Acesti executori nu trebuie sa se informeze inainte de a trimite somatii cuiva ? Este posibil sa ma trezesc cu ei la usa ?
Stie cineva cum trebuie sa sune o imputernicire pentru infiintarea si/sau administrarea (plata taxe, impozite, etc.) PFA ?
Poate persoana imputernicita sa dispuna in vreun fel de sediul social ?