avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie executare silita fost proprietar
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie executare silita fost proprietar

Am gasit in usa o somatie de executare silita din partea unui birou de executori judecatoresti pe numele fostului proprietar al apartamentului pe care-l detin de 6 ani. Am gasit de cuviinta sa-i informez telefonic ca respectivul nu mai detine de mult timp acest apartament si sa-i rog sa nu ma mai deranjeze. Ma gandeam ca-mi vor multumi frumos pentru informare si ma vor asigura ca nu vor mai trimite astfel de scrisori. E bine nu... mi-au spus ca-mi vor trimite in continuare somatii pana nu le trimit o scrisoare prin posta semnata (nu email !). Este normal ? Acesti executori nu trebuie sa se informeze inainte de a trimite somatii cuiva ? Este posibil sa ma trezesc cu ei la usa ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:09, 22 Mai 2013
Daca fostul proprietar nu si-a schimbat domiciliul, nu au cum sa il notifice in alta parte. Va puteti trezi cu ei la usa. Le prezentati dovada ca sunteti proprietar si nu veti avea nicio problema.
Situatia cu care va confruntati se datoreaza faptului ca in evidenta bej debitorul figureaza cu vechiul domiciliu
Pentru ca bej sa poata incheia act procedural prin care sa ateste ca debitorul nu se afla la domiciliul din dosar, este necesar sa existe un document asumat de proprietarul locatiei care figureaza in dosarul de executare silita
Redactati adresa in care precizati ca sunteti proprietarul apartamentului din anul...si nu aveti cunostiinta de domiciliul debitorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare fost proprietar eva10 eva10 Buna ziua. Sunt unicul proprietar al unui apartament de mai mult de 3 ani. Am cumparat apartamentul cu credit, deci toate actele au fost verificate de banca si ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare datorii kamaya27 kamaya27 Buna ziua, Sunt proprietara unui imobil de un an si jumatate si se pare ca fostii proprietari au avut datoii la banci. mentionez ca apartamentul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperari creante de la fostul proprietar mir2006 mir2006 Buna ziua tuturor, Locuiesc de mai mult timp in strainatate, iar la domiciuliul meu din Bucuresti nu locuieste nimeni, apartamentul nefiind inchiriat. Am ... (vezi toată discuția)