avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Firma de recuperare datorii
Discuție deschisă în Executare silită

Firma de recuperare datorii

Buna ziua,

Sunt proprietara unui imobil de un an si jumatate si se pare ca fostii proprietari au avut datoii la banci. mentionez ca apartamentul nu a fost ipotecat. am vb cu 2 firme si le-am trimis cate un act doveditor si nu au mai trimis plicuri. dar am problema cu o firma de recuperare EOS KSI ROMANIA impreuna cu un birou executorr judecatoresc carora i-am instiintat atat telefonic cat si pe mail neprimind nici un raspuns si continuand sa imi trimita amenintari prin plicuri. Azi l-am contactat telefonic pe acest executor si mi-a vb f urat, cum ca doamna care are inca adresa din buletin tot pe acest apartament eu voi primi in continuare acele plicuri. le-am retrimis din nou emailul si bineanteles nici un raspuns. ce as putea sa fac in continuare pentru ca sincer nu vreau sa ma trezesc cu usa sparta la apartament. din cate stiu eu nu pot sa ma execute silit pe mine pt datoriile fostilor proprietari. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 21:59, 12 Iunie 2014
pe dvs nu va pot executa silit pentru datoriile fostilor proprietari, insa atat timp cat adresele de domiciliu ale acestora sunt inca la dvs veti primi in continuare corespondenta lor. Daca stiti noile adrese de domiciliu ale fostilor proprietari sau adresele unde stau efectiv puteti instiinta executorul despre acest lucru. Orice informatie pe care o trimiteti executorului ar fi bine sa fie facuta prin posta cu confirmare de primire si continut declarat, nu prin e-mail sau telefonic.
In relatia cu firmele de recuperari si/sau executorii judecatoresti ai acestora, lasati plicurile si confirmarile de primire, cheltuiti niste bani degeaba, aia le arunca la cosul de gunoi! Aveti doua optiuni : sa-i ignorati pur si simplu, inclusiv trimiterile postale sau sa faceti o plangere penala la parchetul de pe langa judecatoria de domiciliu. Plangerea o trimiteti prin posta cu confirmare de primire. Adresa parchetului o gasiti pe net. O cunostinta/amic/ruda cu cunostinte juridice v-ar fi de folos.
Nu aveti temei pt o plangere penala. E firesc ca executorul sa trimita somatiile pe adresa de domiciliu a debitorului, are o procedura de indeplinit.
Sa stati linistita ca nu va treziti cu usa sparta.


@gi_jane
Nu stim nici eu, nici d-voastra si nimeni de pe acest forum daca plangerea penala a d-nei are sau nu temei! Doar organul de cercetare penala care a primit plangerea spre competenta solutionare este indrituit sa aprecieze temeinicia acesteia! Si apropos de ,,spart usa" : ce-l impiedica pe executorul judecatoresc sa faca acest lucru?! Vorba d-voastra, el are o procedura de indeplinit, a somat debitorul, acum trece la urmatoarea etapa, a executarii propriu-zise. Pana-i explici cine esti, ca ti-ai luat plasma cu banii parintilor, pana scoti factura (daca o mai ai!), ti-a saltat-o. Basca ce se mai ,,lipeste" de mainile jandarmilor, in aceea ,,dezordine", am asistat la puneri in executare a unor sentinte.
Ultima modificare: Joi, 12 Iunie 2014
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare fost proprietar eva10 eva10 Buna ziua. Sunt unicul proprietar al unui apartament de mai mult de 3 ani. Am cumparat apartamentul cu credit, deci toate actele au fost verificate de banca si ... (vezi toată discuția)
Somație evacuare Daniela500 Daniela500 Am cumparat acum 2 ani un apartament prin agentie imobiliara si am facut la Notar contract de vanzare-cumparare,si intabulare. Intrebarea mea este ce pot face ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita fost proprietar plaiesubogdan plaiesubogdan Am gasit in usa o somatie de executare silita din partea unui birou de executori judecatoresti pe numele fostului proprietar al apartamentului pe care-l detin ... (vezi toată discuția)