avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Activitate corina2011

Activitate corina2011

Răspuns la discuția as vrea sa stiu
Mutumesc pentru raspuns,in citatie el asa cere dar eu neavind servici momentan sint putin ingrijorata ,legile sau mai schimbat si el ma invinovateste pe mine invocand ca am parasit si domiciliu comun de 2 ori dar nu este adevarat ,el pina acum 5 zile a avut domiciliu comun ,la parintii mei si noi am locuit de 2 ani in strainatate.Bunurile comune au fost dobandite in strainatate si nu am cum sa dovedesc,trebuie sa renunt la partaj.Si nu cred ca se termina de la prima infatisare fiind un minor la mijloc nu i asa?
Discuție as vrea sa stiu
In citatia de divort fostul sot spune ca copilul sa ramina la mine el cerind doar ore de vizita,sint putin ingrijorata ca eu actual nu lucrez ,poate sa mi i-a copilul?El momentan este in strainatate ,se termina de la prima infatisare procesul?

eu l-am semnat ,nu am stiut ce intentioneaza.
Astazi am primit citatia de divort,si dint tot ce scrie fostul sot arunca vina pe mine,spunind ca este din vina mea si bagandu-ma si la parasire de domiciliu dar el a avut domiciliu pina acum 5 zile la parintii mei ,am copie dupa buletin dovedesc ceva cu asta ?
si de fapt noi am locuit aproape 2 ani in strainatate unde aveam doar un contract de inchiriere.A fost smecher si in decembrie a trecut un imprumut din strainatate pe numele meu ,as putea sa pun o clauza sau sa l fac sa isi plateasca acel imprumut?
multumesc