avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... as vrea sa stiu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

as vrea sa stiu

In citatia de divort fostul sot spune ca copilul sa ramina la mine el cerind doar ore de vizita,sint putin ingrijorata ca eu actual nu lucrez ,poate sa mi i-a copilul?El momentan este in strainatate ,se termina de la prima infatisare procesul?

Daca in cererea de chemare in judecata fostul sot solicita stabilirea unui program de vizitare a minorului, cel mai probabil acesta va ramane in ingrijirea dvs.
Detaliile pe care le-ati dat sunt prea putine pentru a-mi putea da cu parerea si asupra celorlalte aspecte.
Mutumesc pentru raspuns,in citatie el asa cere dar eu neavind servici momentan sint putin ingrijorata ,legile sau mai schimbat si el ma invinovateste pe mine invocand ca am parasit si domiciliu comun de 2 ori dar nu este adevarat ,el pina acum 5 zile a avut domiciliu comun ,la parintii mei si noi am locuit de 2 ani in strainatate.Bunurile comune au fost dobandite in strainatate si nu am cum sa dovedesc,trebuie sa renunt la partaj.Si nu cred ca se termina de la prima infatisare fiind un minor la mijloc nu i asa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In caz de divort stavarion16 stavarion16 buna ziua,as dori sa ma ajutati cu o chestiune legata de divort...eu sunt casatorita de cinci ani in urma casatoriei a rezultat un copil .Momentan eu nu ma ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu mb_mihaela mb_mihaela Bună, întrebarea ar fi,sunt divorțată ,avem un copil > de 16 ani, custodie comună,domiciliul minorului stabilit la mamă în > locuința comună ... (vezi toată discuția)
Comisia urgenta si mobila a protectiei copilului vasy_v23 vasy_v23 Doresc sa-mi raspundeti daca sint obligat sa raspund unei citatii legat de urmatoarea situatieIn urma divortului fiul meu a fost incredintat fostei ... (vezi toată discuția)