indiferent ce vreti dvs pe de o parte sau sotul si soacra pe de alta parte, sa stiti ca instanta va decide intotdeuna dupa interesul major al copilului... ori, depinde ce argumente prezinta fiecare parte in vederea transarii acestui punct fierbinte al divortului si cat de isteti sunt avocatii ce ii aveti fiecare
buna,,,,scuzati-ma ca intervin , si eu sunt divortata de anul trecut din vara , pe atunci nu era legea asta care este acum in vigoare cu , custodia comuna si copiii sunt doar in custodia mea ,. acum din cate stiu la custodia comuna ambii parinti trebuie sa fie deacord si sa se consulte in tot ce priveste minorul,,,,deci d-voastra o sa aveti custodia comuna dupa legea de acum , si daca veti dorii sa luati copilul la d-voastra in alta tara si sotul sau fostul sot nu este deacord nu primiti semnatura sa il puteti scoate din tara, tot la el ramane,,,,,
Instanta de judecata va stabili cum va fi exercitata autoritatea parinteasca, prin prisma interesului superior al minorului.
Asadar, vor fi avute in vedere conditiile morale si materiale pe care parintii le ofera copilului.Plecarea in strainatate este justificata de faptul ca dumneavoastra munciti.
Exista posibilitatea de a parasi tara , impreuna cu minorii, atata vreme cat autoritatea parinteasca va fi exercitata de dumneavoastra.
In subsidiar, raportati-va la un program de vizitare.