avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recuperare de custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recuperare de custodie

m-am despartit anul trecut de fostul sot,aveam serviciul in spania si am ajuns cu fostul sot la o intelegere verbala in ai lasa custodia copilului cu conditia de a avea dreptul la 2 luni alaturi de copilul meu atat in spania cat si in tara.acum fostul sot imi neaga dreptul de a sta si de a-mi vedea baiatul.ce pot face?
Cel mai recent răspuns: iulianahusanu , utilizator 16:27, 17 Septembrie 2011
Cui i-a fost incredintat minorul prin hotarare judecatoreasca?
ati divortat sau v-ati despartit faptic? unde aveti domiciliul d-voastra si el?
fostului sot din comun acord
ne-am despartit de comun acord.eu locuiesc in spania acum.el in tara
Daca el are incredintarea minorului va trebui o hotarare judecatoreasca care va fi foarte greu de obtinut daca vrei sa plecati cu minorul in Spania.Ar trebui sa scrie in hotarare ca aveti dreptul de a iesi din tara cu minorul.
Pentru Romania puteti obtine o hotarare judecatoreasca fara mari probleme.

Alte discuții în legătură

Divort spania_romania cristina culea cristina culea buna ziua.In octombrie2007 am divortat de sotul meu ,divort de comun acord avem un copil de 9 ani care locuieste cu mine ,dupa divort am ramas cu numele de ... (vezi toată discuția)
Reincredintarea minorului in romania beti66 beti66 Buna ziua Sunt divortata in Spania , am primit custodia fetei iar hotararea de divort si custodia sunt definitive si executorii. Hotararea de divort si ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca de incredintare minor sandu milica sandu milica buna seara daca eu am o hotarare judecatoreasca definitiva pt incredintare minor de 8 ani fostul meu sot mai poate face un proces pt ami lua copilul:\"> (vezi toată discuția)