avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... comisia urgenta si mobila a protectiei copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

comisia urgenta si mobila a protectiei copilului

Doresc sa-mi raspundeti daca sint obligat sa raspund unei citatii legat de urmatoarea situatieIn urma divortului fiul meu a fost incredintat fostei sotii.Deoarece fiul meu dorea si doreste nespus sa ramina cu mine fosta l-a inscris intr-un program de consiliere psihologica.Nimic rau pina aici.La recursul facut de mine in privinta programului de vizitare,fosta mea sotie a cerut o aminare pt a depune la dosar o hirtie semnata de comisia abuzuri,cum ca mi-am abuzat copilul sexual fotografiindui organele genitale,fizic ca l-am inchi nustiu unde,si alte mizerii.Am pierdut oarecum recursul,taindumi-se din programul de vizitare,in urma acelei hirtii,care nu am vazuto niciodata nemaiexistind la dosar.Astazi ,dupa 6 luni,de atunci,primesc o hirtie unde sint invitat la psihologul la care merge copilu,acelas psiholog care ar fi trebuit sa ma invite atunci cind a emis acea mizerie de hirtie catre comisia abuzuri.Acum mentioneaza in hirtie ca pt continuarea evaluari ,evaluare care nu a cerut-o nimeni decit extrajudiciar fosta pt a se folosi de ea,trebuie sa ma prezint la psiholog.Sint comvins ca se urmareste decaderea mea din drepturi pt ca fosta nu doreste sa mai am nici un fel de legaturi cu copilul.copilul nu vrea nici cum sa stea cu ea si ea asa il poate manipula ca l-am parasit si multe altele cum a mai facut pina cind s-a terminat procesul de vizitare.INVATATI-MA CE SA FAC.sint obligat sa raspun initatiei?
Puteti merge tocmai pentru a arata ca nu sunteti vinovat de ceea ce scrie in hartiile intocmite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilierea psihologica a unui minor impotriva vointei lui poate fi considerata un abuz? vasy_v23 vasy_v23 BUNA SEARA...AS DORI SA MA SFATUIASCA CINEVA LEGAT DE URMATOAREA MEA PROBLEMA......IN URMA DIVORTULUI,MEU DE FOSTA SOTIE,COPILUL MINOR,IN VIRSTA DE 6 ANI A ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios vasy_v23 vasy_v23 AM AVUT UN LUNG PROCES DE VIZITARE MINOR CU FOSTA MEA SOTIE AM TRECUT DE FOND,APEL,RECURS.FIECARE INSTANTA MI-A DAT ALT PROGRAM DE VIZITARE.DEOARECE FOSTA ... (vezi toată discuția)
Poate pierde copilul fata mea? filipanamaria filipanamaria buna seara,fata me a fost casatorita timp de 6 luni.din casatoria lor a rezultat un baiatel...a facut divortul si custodia..fata mea locuieste in madrid,are ... (vezi toată discuția)