avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate pierde copilul fata mea?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate pierde copilul fata mea?

buna seara,fata me a fost casatorita timp de 6 luni.din casatoria lor a rezultat un baiatel...a facut divortul si custodia..fata mea locuieste in madrid,are mutatie si ea si copilu..este ingrijit sanitar..toate actele au fost depuse la dosar...fostul ginere a facut recurs pentru dreptul la vizite..si alt proces unde intreaba ,,unde este locuinta mamei,,....chiar daca la dosar sunt actele cu mutatia...mentionez ca el este in germania..acolo lucreaza..acum intreb are posibilitatea sa o oblige sa se intoarca in romania cu copilu atata timp cat ea are o viata aici in spania?..aici lucreaza:(...
Cel mai recent răspuns: filipanamaria , utilizator 18:52, 24 August 2013
Nu cred că tatăl va obţine custodia, însă are dreptul să solicite program de vizită şi de participare la luare deciziilor ce-l privesc pe minor., adică să aibă loc exercitarea autorităţii părinteţi în comun, de ambii părinţi.În acest sens este şi legea.
multumesc pentru raspun,as vrea sa mentionez ca el are un program de vizite de doua ori pe luna...la domiciliu mamei..si cum mama si copilu are domiciliu in madrid..si el sta in germania...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort VasileeVasi VasileeVasi Buna .locuiesc în germania,sunt căsătorit și am o fetita de 1 an.de 1 an de vreme eu si nevasta nu prea ne intelegem.ma acuza ca o înșel si din cauza ... (vezi toată discuția)
Sunt sanse sa castige tatal custodia copilului? diana244 diana244 Buna ziua! Mama copilului a plecat cu prietenul cel mai bun al tatalui in chirie chiar inainte ca cei doi sa se casatoreasca. Copilul de cinci ani s-a mutat ... (vezi toată discuția)
Există un model de plângere pentru alienarea copilului și nerespectarea programului de vizită? precious007 precious007 Buna ziua, In urma uni dosar clasat de abandon de familie, in care am fost gasit nevinovat, am fost instiintat ca fosta mea concubina este recasatorita de ... (vezi toată discuția)