avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Divort
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Divort

Buna .locuiesc în germania,sunt căsătorit și am o fetita de 1 an.de 1 an de vreme eu si nevasta nu prea ne intelegem.ma acuza ca o înșel si din cauza asta am.ajuns la certuri si sa ne lovim.acum eu am interdicție sa imi vad fata si sa merg la locuința timp de 10 zile...apoi daca ea vrea cred ca ma scoate din casa .clar,voi pierde custodia ..daca ajungem in tribunal si ea câștigă nu o sa mai am voie să îmi vad fetita?Si inca ceva .copilu rămâne pe numele din certificat sau ea va primi numele mamei odata ce ea și-l va cere pe cel vechi?dacă divorțam la notar si ne intelegem de comun acord,plătind pensie alimentare pot sa am dreptul sa fie si cu mine?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
VasileeVasi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Oana Bugeac , Avocat 15:54, 25 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Opinia juridica pe care v-o putem oferi se intemeiaza pe legislatia romana, astfel incat orice procedura accesati in Germania va fi supusa legislatiei germane. In Romania, aspectele care se analizeaza in divorturile cu minori privesc locuinta minorului, autoritatea parinteasca (deciziile cu privire la minor), programul de vizita al parintelui nerezident, obligatia de intretinere a minorului. Zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna annepetronela annepetronela Buna ziua! V-asi ruga sa imi spuneti ce inseamna custodia comuna si ce drepturi are tatal asupra minorilor, acestia fiind incredintati mamei cu domiciliul ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor in strainatate mirela_iuliana_81 mirela_iuliana_81 Buna ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns Am o fetita de 6 ani care mi-a fost incredintata mie din anul 2010(nu avem custodie comuna, imi este ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa pot sa obtin custodia fiicei mele? adela-sirbu adela-sirbu am o fetita de 8 ani si tatal ei a trecuto pe numele lui acum 5 luni.Ce pot sa fac sa obtin custodia ficei mele si sa am drepturi depline doar eu.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)