avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... denunt calomnios
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

denunt calomnios

AM AVUT UN LUNG PROCES DE VIZITARE MINOR CU FOSTA MEA SOTIE AM TRECUT DE FOND,APEL,RECURS.FIECARE INSTANTA MI-A DAT ALT PROGRAM DE VIZITARE.DEOARECE FOSTA SOTIE A ADUS TOT FELUL DE MARTORI MINCINOSI.LA APEL S-A DECIS SA-MI IAU COPILUL LA DOMICILIUL MEU DE SIMBATA ORA 10-16.ASA AM SI FACUT DOAR DE DOUA ORI CA A TREIA OARA SE APROPIA SI RECURSUL IAR FOSTA A REFUZAT SA-MI DEA COPILUL COMFORM PROGRAMULUI DE VIZITARE.IN FEBRUARIE AM AVUT RECURS ,A ADUS O EVALUARE PSIHOLOGICA EXTRAJUDICIARA CUM CA FIUL MEU ESTE CONSILIAT PT CA A FOST ABUZAT FIZIC EMOTIONAL SI SEXUAL LA ULTIMA VIZITA LA MINE,LUCRURI NEADEVARATE SI NEPROBAT.CURTEA DE APEL A ADMIS RECURSUL MEU SUB FORMA CERUTA ADICA DE VINERI ORA 16 PIA DUMINICA ORA 16.VINEREA ACEASTA AM PRIMIT DECIZIA IREVOCABILA DE LA CURTEA DE APEL DUPA ORA 16 SI NU AM MERS SA-MI IAU FIUL DECIT DUPA VECHIUL PROGRAM ADICA SIMBATA ORA 10 CONSIDERIND CA POATE INVOCA CA NU A FOST ANUNTATA.SIMBATA CIND MI-AM LUAT FIUL LA ORA 10 I-AM INMINAT FOSTEI SOTII O COPIE A DECIZIEI IREVOCABILE SI I-AM SPUS CA ADUC COPILUL DUMINICA ORA 16 COMFORM NOULUI PROGRAM.PE LA ORA 21 M-AM TREZIT CU POLITIA LA USA.CA DOAMNA AANUNTAT TELEFONIC CA NU AM ADUS COPILUL.AM INMINAT ORGANELOR LEGII DECIZIA SI AU PLECAT....INTREBAREA MEA ESTE DACA POT FACE UN DENUNT CALOMNIOS IMPOTRIVA SOTIEI PT CA EA URMARESTE SA INTIMIDEZE COPILUL CA DACA MAI DOARME LA MINE VINE POLITIA SI LEGAT DE ACUZATILE ADUSE LA RECURS CE AS PUTEA FACE? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: vasy_v23 , utilizator 20:17, 27 Martie 2011
Vedeti D-voastra; "denuntul calomnios", neurmat de o plangere penala (ticluita), nu isi are suport material, deasemeni nici nu ati fost privat de libertate ca sa fi suferit ceva anume,; material, psihic, stare de sanatate, stirbirea imaginii si ademnitatii d-voastra,,etc. O plangere pe motivele indicate de d-voastra nu prea aveti sanse, pentru ca nu sunt alementele constitutive ale infractiunii de "denunt calomnios';; Faceti cum doriti d-voastra,,,dar dupa parerea mea eliminati starea de incordare dintre d-voastra si ex.sotia, pentru ca, de suferit sufera copilul; Sa auzim de bine..:(:((
AM INTELES.MULTUMESC PT RASPUNS.CREDETI-MA CA DORESC SA NU SUFERE COPILUL IN PRIMUL RIND.IAR CU FOSTA NU POT SA MA INTELEG NICICUM ADUCIND ASTFEL DE ACUZE SI RECURGIND LA ASTFEL DE TERTIPURI DIN PARTEA EI.IN PRIMUL RIND COPILUL PINA LA 5 ANI A CRESCUT CU MINE,DAR CUM IN ROMINIA COPII RAMIN MAMEMLOR EL ISI DORESTE MULT SA STEA SI CU MINE.DE FIECARE DATA CIND IL DUC INAPOI PLINGE.SI ISI DOREA MULT SA VINA VREMEA CIND VA DORMI SI CU MINE.MAMA LUI TREBUIA SA SE GINDESCA CA DACA TRIMITE NEMOTIVAT POLITIA IL VA AFECTA PT CA II ESTE F FRICA DE EA.PE DEALTA PARTE NELUIND NICI O POZITIE FATA DE TOT CE FAC EA AR INSEMNA SA FIU MEREU HARTUIT SI IMPEDICAT SA-MI VAD COPILUL
EA NU RECUNOASTE NICI O HOTARIRE
IAR PREJUDICIUL CRED CA AM OMIS SA SPUN ESTE CA IN URMA ACELEI EXPERTIZE EXTRAJUDICIARE IN RECURS SE MENTIONEAZA CA POT SA-MI IAU FIUL DOAR CU ACORDUL LUI.IN LIPSA ACORDULUI RAMINE VALABILA SENTINTA DATA DE APEL ADICA SA-MI VAD COPILUL DOAR SIMBATA DE LA 10-16 IN PREZENTA MAMEI LA DOMICILIUL ACESTEIA
FARA VACANTE FARA NIMIC COPILU ARE UN COMPORTMENT F RETINUT FATA DE MINE IN PREZENTA MAMEI SI UNUL F DEGAJAT SI RELAXAT CIND EA NU E IN PREAJMA LUI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs pt raspuns nesatisfacator din partea parchetului privind nerespectarea hotariri judecatoresti vasy_v23 vasy_v23 Buna ziua.As dori sa-mi raspunda cineva cum se formuleaza un recurs la o instiintare primita de la parchet,in urmatoarea situatie;In urma divortului,copilul ... (vezi toată discuția)
Comisia urgenta si mobila a protectiei copilului vasy_v23 vasy_v23 Doresc sa-mi raspundeti daca sint obligat sa raspund unei citatii legat de urmatoarea situatieIn urma divortului fiul meu a fost incredintat fostei ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac recurs cata26 cata26 Buna dimineata! As dori sa ma lamuresc si eu cu o situatie...in speta ieri am primit acasa comunicare in litigiu de munca cu fostul meu patron cu care am ... (vezi toată discuția)