avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vreau sa fac recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vreau sa fac recurs

Buna dimineata!
As dori sa ma lamuresc si eu cu o situatie...in speta ieri am primit acasa comunicare in litigiu de munca cu fostul meu patron cu care am avut proces..nu sunt de acord cu rezultatul si vreau sa fac recurs!La sfarsit scrie "cu recurs in 10 zile de la comunicare"!Deci daca am primit comunicare pe 25.06.2009 care este ultima zi in care pot sa cer recurs la Curtea de Apel?Nu specifica
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 26 Iunie 2009
Conform art. 101 C. pr. civila , termenele se inteleg pe zile libere, neintrand in calcul nici ziua cand a inceput, nici ziua cand s-a sfarsit termenul.
Mai exact cind e ultima zi cind pot sa fac recurs,care e data exacta?
Multumesc.
Buna ziua.Ultima zi de inaintare a recursului este 06,iulkie 2009.Acesta se depune la tribunalul care a pronutat hotararea pe care o atacati cu recurs.
Am crezut ca cererea de recurs se depunde la Curtea de apel,nu la Tribunal:((
Inca ceva...daca cade ultima zi simbata sau duminica..?stiu ca e autoritatile nu lucreaza atunci..deci sunt obligat sa depun cererea de luni-vineri?

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 szabo doinita doina szabo doinita doina as dori va rog sa-mi spuneti dupa tribunal - fond , curtea de apel -apel , daca se face recurs intr-o decizie legea 221/2009 unde merge dosarul la ce instanta ... (vezi toată discuția)
Unde se depun motivele de recurs? dancerhd dancerhd va rog sa-mi spuneti unde se depune recursul la un proces de divort , la prima instanta( judecatorie) sau la tribunalul care a judecat apelul? (vezi toată discuția)
Ultima zi a termenului de recurs ? eugen82 eugen82 Va rog un raspuns la urmatoarea intrebare : Hotarire ce trebuie atacata cu recurs in 15 zile, comunicarea primita in zi de joi. Conf.art 101 c.pr.civ. nu se ... (vezi toată discuția)