avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 221/2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 221/2009

as dori va rog sa-mi spuneti dupa tribunal - fond , curtea de apel -apel , daca se face recurs intr-o decizie legea 221/2009 unde merge dosarul la ce instanta ? se merge la inalta curte de casatie si justitie ? pe decizia curtii de apel scrie cu recurs in 15 zile ? unde merge dosarul ? daca ultima zi din cele 15 cade simbata se prelungeste termenul pina luni ?

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac recurs cata26 cata26 Buna dimineata! As dori sa ma lamuresc si eu cu o situatie...in speta ieri am primit acasa comunicare in litigiu de munca cu fostul meu patron cu care am ... (vezi toată discuția)
Care este traseul unui dosar intre curtea de apel si curtea suprema dupa declarearea recursului vbogdan vbogdan Am castigat pe Fond, apoi am castigat din nou in Apel (Septembrie 2010) Partea adversa a introdus Recurs in Noiembrie anul trecut (2010) si inca astept sa ... (vezi toată discuția)
Tichete masa- sanatate ContSters378881 ContSters378881 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns... Sindicatul Sanitas din Spitalul de Urgenta Alexandria a dat in judecata Spitalul pt tichetele de masa. Din ... (vezi toată discuția)