Astazi am primit citatia de divort,si dint tot ce scrie fostul sot arunca vina pe mine,spunind ca este din vina mea si bagandu-ma si la parasire de domiciliu dar el a avut domiciliu pina acum 5 zile la parintii mei ,am copie dupa buletin dovedesc ceva cu asta ?
si de fapt noi am locuit aproape 2 ani in strainatate unde aveam doar un contract de inchiriere.A fost smecher si in decembrie a trecut un imprumut din strainatate pe numele meu ,as putea sa pun o clauza sau sa l fac sa isi plateasca acel imprumut?
multumesc
Puteti8 face intampinare la divort si aratati si dvs. care sunt adevaratele motive ale divortului .Angajati un avocat .
In ce priveste imprumutul din pacate va priveste pe amandoi, fiind facut in timpul casatoriei .
Faceti actiune de partaj si solicitati impartirea b unurilor si a datoriilor.Daca puteti dovedi ca el a folosit exclusiv banii in interes personal ,ii va plati el,dar e cam greu .Poate ca e de acortd cu o tranzactie si preia el ratele .
Nu are importanta faptul ca ati fi parasit domiciliul...mai ales ca nu este asa.In ceea ce priveste acel imprumut din strainatate,instanta de judecata nu se va putea pronunta asupra acestui aspect,avand in vedere competenta teritoriala.