avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daca poate cineva sa mi dea un sfat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daca poate cineva sa mi dea un sfat

Astazi am primit citatia de divort,si dint tot ce scrie fostul sot arunca vina pe mine,spunind ca este din vina mea si bagandu-ma si la parasire de domiciliu dar el a avut domiciliu pina acum 5 zile la parintii mei ,am copie dupa buletin dovedesc ceva cu asta ?
si de fapt noi am locuit aproape 2 ani in strainatate unde aveam doar un contract de inchiriere.A fost smecher si in decembrie a trecut un imprumut din strainatate pe numele meu ,as putea sa pun o clauza sau sa l fac sa isi plateasca acel imprumut?
multumesc
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:41, 1 Martie 2011
Ultimul domiciliu al sotilor determina instanta competenta.Cine a semnat contractul de imprumut pe numele dvs.? I-ati dat procura?
Puteti8 face intampinare la divort si aratati si dvs. care sunt adevaratele motive ale divortului .Angajati un avocat .
In ce priveste imprumutul din pacate va priveste pe amandoi, fiind facut in timpul casatoriei .
Faceti actiune de partaj si solicitati impartirea b unurilor si a datoriilor.Daca puteti dovedi ca el a folosit exclusiv banii in interes personal ,ii va plati el,dar e cam greu .Poate ca e de acortd cu o tranzactie si preia el ratele .
Nu are importanta faptul ca ati fi parasit domiciliul...mai ales ca nu este asa.In ceea ce priveste acel imprumut din strainatate,instanta de judecata nu se va putea pronunta asupra acestui aspect,avand in vedere competenta teritoriala.
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
andymaurul, utilizator
eu l-am semnat ,nu am stiut ce intentioneaza.
Executarea contractului din italia se supune legilor italiene , nu celor romane.Interesati-va ce consecinte are neonorarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

După 10 ani de căsătorie, divorț. vreau să plec din casă cu cei doi minori, cum să fac ca să nu mă bage la părăsire de domiciliu? Katycre84 Katycre84 Bună seara! După 10 ani de căsnicie cu bune si cu rele dar mai multe rele violență , lipsă de libertate nu aveam voie să ies din casă fără acordul ... (vezi toată discuția)
Divort prin acordul partilor ileana1 ileana1 am o prietena plecata in Anglia,sotul ei este tot acolo;nu mai sunt impreuna,stau de ceva vreme separat;nu au copii,nu au bunuri de impartit.Vor sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua; in.caz de divort;in momentul de fata ma aflu intr-o situtatie mai incurcata:eu ... theahudescu theahudescu Buna ziua;in momentul de fata ma aflu intr-o situtatie mai incurcata:eu sunt casatorita de 6 ani dar am decis ca eu si sotul meu sa divortam pe cale ... (vezi toată discuția)