avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate Aprodu Andrei

Activitate Aprodu Andrei

In anul 2006 datorita unor probleme financiare o ruda nu a platit un abonament la o companie de telefonie mobila.In urma unui proces a fost stabilita o sentinta in care aceasta suma trebuia recuperata in numele companiei mai sus amintita de catre o firma de recuperare creante.Datorita faptului ca persoana in cauza nu avea bunuri care sa poata fi valorificate in contul recuperarii datoriei a fost instituita o suma de 110 ron care va fi oprita din pensia de boala pe care o avea. Dar dupa aproape 6 ani de zile cand teoretic aceasta suma afost recuperata si mai mult a fost depasita , cand compania de recuperare creante a fost contactata acestia nu au recunoscut fatptul ca sunt aproape 6 ani de cand primesc lunar prin oprire la sursa(din pensie direct) suma de 110 ron si au mentionat ca vor opri in continuare pe termen nedeterminat aceasta suma lunar.
Chiar au zis in urma solicitarii faptul ca ei vor recupera dobanda in continuare lunar si niciodata suma efectiva (abonamentul ) cat vor ei.
Se poate face ceva in acest sens?
Va multumesc anticiapat.
Mama mea are 53 de ani si 23 de ani vechime in munca si momentan este pensionar pe caz de boala . Se poate pensiona pentru a lua pensie de drept in acest caz ?
Daca detin un permis de conducere din anul 2007( de tip vechi ) sunt obligat ca pana in anul 2012 sa il schimb cu un tipizat de tip nou ? Am aceasta obligatie chiar daca aceta este inca valabil ?