Buna ziua.
Numele meu este Petru.
Muncesc de 25 de ani in Romania si inca sunt angajat. In toata aceasta perioada mi-am platit toate darile la stat.
Intentionez sa emigrez, sa ma stabilesc si sa muncesc legal in Suedia. Ma intereseaza daca odata ajuns la varsta de pensionare din Suedia voi primi pensie de la statul roman si in ce conditii. Nu solicit o pensionare anticipata.
Buna ziua.
In urma cu 4 ani tatal meu a decedat. Imediat s-a facut succesiunea intre mine, mama si sora mea. Parintii mei aveau un apartament pe care acum vrem sa-l vindem. Sora mea este si ea proprietara unui apartament. Este casatorita si are doi copii. Mentionez ca este unicul proprietar al apartamentului.
Acum vrem sa vindem apartamentul mamei mele pt ca ei s-au mutat in alta tara. Cum putem face ca mama mea sa intre in posesia apartamentului detinut de sora mea?
Salut
Am nevoie de informatii in legatura cu incheierea unei casatorii in Germania. Amandoi suntem cetateni romani si in vara aceasta ne vom face vacanta in Germania. Cu aceasta ocazie am dori sa ne casatorim, sotul meu avand rude in Hanovra.
Imi doresc sa stiu daca acest lucru este posibil, ce acte sunt necesare si cat costa. Este vorba doar de cununia civila.
Multumesc anticipat