avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... casatorie in germania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

casatorie in germania

Salut
Am nevoie de informatii in legatura cu incheierea unei casatorii in Germania. Amandoi suntem cetateni romani si in vara aceasta ne vom face vacanta in Germania. Cu aceasta ocazie am dori sa ne casatorim, sotul meu avand rude in Hanovra.
Imi doresc sa stiu daca acest lucru este posibil, ce acte sunt necesare si cat costa. Este vorba doar de cununia civila.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Maarria35 , utilizator 13:05, 4 Martie 2011
Daca aveti rude acolo,rugatii sa mearga la primaria de acolo pt a se interesa exact de ce acte aveti nevoie ,pt ca in Germania legile difera de la un Land la altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin - reinnoire / expirare inainte de cununia civila - informatii sorinslavic sorinslavic Buna ziua, As avea o cerere mai speciala. Intreb in numele viitoarei mele sotii. In Iulie avem nunta. In Aprilie ii expira buletinul (deja suntem in ... (vezi toată discuția)
Acte cununie alonso_first_one alonso_first_one As dori sa stiu si eu ce acte imi trebuiesc la primarie pentru a face cununia civila.Amandoi suntem cetateni romani,si suntem la prima casatorie.Si as dori ... (vezi toată discuția)
Casatorie in anglia manunicoleta933@yahoo.com manunicoleta933@yahoo.com buna ziua .Va rog sa mi spuneti casatoria in Anglia este recunoscuta in Romania .Baiatul meu a olecat cu prietena lui in Anglia .Daca se casatoresc acolo este ... (vezi toată discuția)