avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate Giuly21

Activitate Giuly21

Răspuns la discuția Vanzare apartament 2 moștenitori
Multumesc frumos pt raspuns

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Este de durata si presupune costuri destul de mari dar este singura solutie in cazul in care nu va intelegeti.

Răspuns la discuția Vanzare apartament 2 moștenitori
Si tot procesul acesta este de durata??
Buna ziua,mama si sora ei au moștenit un apartament,ne tot duce cu vorba ca face un împrumut si ne da partea mamei însă tot amână,ce putem face pt a ne primii partea in conditiile in care mătușa nu vrea vânzarea apartamentului?
Răspuns la discuția Recuperare vechime
multumesc frumos,asa am sa fac!caut peste tot pana la urma tot trebuie sa dau de ceva
va multumesc!am sa vad ce se poate face!
am sa ma interesez!este matusa mea,iar perioada in cate a muncit este 1976-1977....iar anu acesta daca face rost de vechimea de acolo ar putea sa se pensioneze
SC SANTER SYSTEM SA - Date Economice

Tipul de activitate, conform clasificarii CAEN din :
Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate

asta am gasit pe internet.......
cerere nu am depus pt ca toata lumea mi-a spus ca nu e de competenta lor si nu am mai stiut unde sa ma duc!este vb despre Filatura Romana de Bumbac
am tot incercat ...insa toata lumea ne zice ca nu e de competenta lor...de aceea am apelat la acest forum....va multumesc pt ajutor
Va multumesc frumos!o sa verificam!e urata treaba ca este o intreprindere care nu mai functioneaza(filiatura de bumbac)si este treaba de acum 25 de ani...