avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate anna0307

Activitate anna0307

buna ziua!as dori si eu un raspuns...mama mea are un apartament unde s-au acumulat ceva datorii la intretinere,asociatia de locatari au dat dosarul in tribunal iar zilele trecute a venit un executor si am stabilit cu dansul sa ii platim o anumita suma lunara dar problema este ca cel care se ocupa de intretinere nu este de acord sa platim suma decisa lunar si vrea totii banii in 2 saptamani.intrebarea mea este poate scoate apartamentul la licitatie daca cel care se ocupa cu intretinerea nu este de acord cu plata lunara asa cum am stabilit cu executorul si ce ar fi mai bine sa fac?va multumesc!
Discuție succesiune
Am si eu nevoie de un raspuns.Tatal meu a decedat in urma cu 5 ani iar noi nu am facut succesiunea iar acum ne-am hotarat sa o facem si as vrea sa stiu daca cei doi frati ai mei care sunt ai mamei mele dintr-o alta casnicie,(mentionez ca ei nu poarta acelasi nume cu parintii mei) au dreptul la ceva? sau mama acum daca e singura proprietara imi poate face act de vanzare cumparare pe apartament fara a face succesiunea? va multumesc!