avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Activitate hoinarunicoleta

Activitate hoinarunicoleta

Răspuns la discuția Neachitare contrib. salariat
sunt inregistrata ca si salariat ,dar pe mine ma intereseaza sa imi plateasca taxele ca sa pot beneficia de concediu prenatal si de crestere al copilului avand in vedere ca o sa nasc in luna septembrie
Buna ziua,din luna aprilie a acestiu an lucrez la un magazin al carui patron nu mi-a platit nici-o taxa catre stat si nici salariu pana in ziua de azi.Ce pot face pentru al obliga sa imi plateasca taxele catre stat?
Il poate obliga cineva sa le plateasca?
Multumesc si astept raspuns
Discuție somaj
am lucrate pe cartea de munca 9 luni in ultimele 24,daca o firma vrea sa ma mai angajeje 3-4 luni pt a primi somajul o poate face? multumesc anticipat.
Răspuns la discuția concediul de maternitate
sunt in preaviz pe motiv ca nu sunt vanzari si se desfiiteaza postul pe care lucrez eu ,dar mai sunt alte 3 pers care lucreaza pe acelasi post ,respectiv de lucrator comercial.
Pe data de 09 03 11 se termina preavizul
buna ziua,de cand pot beneficia de concediu de matrenitate si ca ar trebui sa fac ca sa il obtin ,avand in vedere faptul ca sunt insarcinta in 12 saptamani si sunt in preaviz de 15 zile,desi am instiintat in scris faptul ca sunt inarcinata.Lucrez cu carte de munca la ei din data de 10.06.10.Multumesc
Nu stiu daca are vreo importanta dar instiintarea am facut-o a doua zi dupa ce am primit preavizul.