avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate Mirabelainsasi

Activitate Mirabelainsasi

Răspuns la discuția Inundatie vecini
Am si eu o problema similara cu inundatiile. Doar ca in cazul meu eu sunt cea care a inundat 7 etaje sub mine. Pe scurt, s0a intamplat asa: s-a spart aseara o teava la buc, am luat legatura cu Presedintele blocului, a oprit apa de la subsol pe toata coloana, urmand ca in aceasta dimineata sa vin cu instalatorul sa repare totu. Cand am ajuns la 8 dimineata la imobil (nu locuiesc acolo) totul baltea, peretii de beton se imbibasera de apa, valuri ca la mare. Cum s-a intamplat? un vecin nerabdator s-a dus jos in subsol si a dat drumul la apa la 7 dimineata ca nu mai avea rabdare. A inundat toate cele 7 etaje sub mine.

Poate fi tras la raspundere nemernicul care a dat singur, de capul lui, drumul la apa, in contextul in care nu au voie sa umble la instalatii in subsol alte persoane in afara de presedinte, administrator si instalatorul blocului?

Avem camere video si il putem identifica pe netrebnic.

Pot fi trasa cu ceva la raspundere? Mentionez ca presedintele a decis sa se inchida coloana si a anuntat pe cei de dedesubt sa stea cuminti.
Răspuns la discuția Noul cod al muncii
Multumesc pentru raspunsuri. Ma bucur sa aflu ca nu s-a schimbat nimic la procedura disciplinara, chiar era absurd sa nu poti sanctiona un angajat atunci cand savarseste o abatere.
Răspuns la discuția Noul cod al muncii
Cand apare totusi noul cod al muncii, cand va fi publicata legea in monitorul oficial? Are cineva idee?
Răspuns la discuția Noul cod al muncii
well, cred ca aici exista o lipsa de informare. Noul cod al muncii prevede desfiintarea comisiilor de cercetare disciplinara, dimpotriva, va contrazic, procedura aceasta s/a schimbat total.

[ link extern ]

Gasiti la finalulu articolului despre cercetarile disciplinare.

de asemenea, aici noutati

[ link extern ]
Răspuns la discuția Noul cod al muncii
Care va fi procedura de cercetare disciplinara cu noul cod al muncii? Se discuta despre faptul ca s-a scos comisia de cercetare disciplinara dar nu se specifica modul in care se va proceda de acum incolo in cazul unei abateri.
Buna-ziua. stim cu totii ca cei de la ANSPDCP nu mai au sediu si ca nu raspund la telefonul de pe site niciodata. totusi, are cineva alte date de contact, un sediu provizoriu, un nr de telefon la care se raspunde? De 10 zile sun zilnic la ei. Unde au sediul provizoriu? stie cineva?