avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate bero8888

Activitate bero8888

Am avut pana anul trecu o polita REGAL care chipurile ii asigura atat viata, sanatatea cat si o pensie frumusica la incheierea contractului 25 de ani. Dupa 8 ani am decis sa o inchid pentru ca plec din tara.

Din aproape 90 milioane cat am dat , recunosc cu destula dificultate ei mi-au restituit doar 50, in conditiile in care acesti bani se presupune ca erau capitalizati, deci s-au folosit de ei.

Ii pot da in judecata di chiar sa si castig?
Am un rest de credit la [editat de admin] din Iuliu Maniu, Bucuresti si sunt mai mereu cu 2 saptamani in intarziere. Data scadentei nu am putut sa o stabilesc eu, mi-a fost impusa. Anul trecut in mai-iunie cand ma aflam in concediu, deci in imposibilitate sa le raspund la telefon, au sunat la mine la birou si fara nici un fel de cere de date de identificare au inceput sa ma "parasca@ unei colege ca am intarziat cu rata.

Pe mine cand ma suna trebuie sa ma identific sa spun si ce lapte am supt, ca sa imi spuna ceva despre creditul meu. Colegei mele i-au spus pur si simplu. Ca sa nu mai vorbesc despre defaimare si rusinea de a se afla ca am un credit la aceasta banca hulita de foarte multi oameni cinstiti. Cel care a investigat cazul a spus ca pozitia oficiala a bancii este ca nu s-ar fi intamplat acest lucru. Norocul meu ca am acest martor care e gata sa mearga cu mine in instanta.

Intre timp am incetat sa le mai dau prin telefon datele mele, iar ei noteaza ca refuz sa discut cu ei. Repet: colegei mele i-au divulgat date despre creditul meu, pur si simplu. Sunt extrem de obraznici si agresivi la telefon si l-au luat pe "nu" in brate, adica ma fac si mincinoasa, cum ca n-ar fi divulgat ei nimic.
I-am rugat in repetate randuri ca, daca au ceva de comunicat sa o faca in scris si nu la telefon pentru ca eu nu-mi mai dau datele personale prin telefon.

Ce ma sfatuiti? Am destule date ca sa ii dau in judecata sa le cer daune?