REVIN.
Am prins putin glas.
Deci. Logan neinscriptionat, fara girofar, fara stroboscoape, fara niciun element de identificare al MAI.
Dupa 20 si ceva de minute de mers in spatele meu, ma opreste. Cei doi agenti imi scriu fiecare cate un proces verbal de contraventie pentru depasirea vitezei de 50 km/h in localitate cu peste 50 km. Procesele verbale au fost intocmite pentru localitati diferite. Primul care a terminat de scris mi a dat 3 luni suspendare a permisului, dovada, a retinut dovada, al doilea mi a dat aceeasi sanctiune, 3 luni suspendarea dreptului de a conduce, a pastrat dovada scrisa prima, si mi a dat dovada la dovada.
Proces, bani pe avocati scumpi si dezinteresati.
Urma sa duc permisul la sfarsitul lunii mai. Am intarziat 2 zile peste cele 15 de la pronuntare sa predau permisul. Prin urmare, am mai primit un bonus de inca 30 de zile. Am luat hartia vineri dupa amiaza din Iasi, am predat. o luni in Botosani. Greseala mea.
Asadar, primesc hartie acasa ca am permisul suspendat de la 1.06.2011 pana la 29.09.2011.
Ok. am zis... Indur.
Dupa 30 de zile, mai exact undeva la sfarsitul lunii iunie ( 06 ), primesc o noua hartie de la politia rutiera (nu se merita sa scriu cu majuscule - politia rutiera) prin care mi se aduce la cunostinta ca incepand cu data de 30.09.2011 imi este suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Asta inseamna inca 3 luni.
Deci 7 luni pentru o urmarire pe ceata, ploaie. Am fost nevoit uneori sa accelerez ca sa nu intre cel cu Loganul in cei de pe contrasens. Este apel la 112 facut de un alt participant la trafic ca "unul cu un logan face din faruri si merge pe contransens"-am citat din spusele unuia din cei doi agenti.
Nu trag mari sperante avand in vedere ca in cateva zile trec cele 4 luni. In instanta nu mai am nicio speranta. La fel si cu reducerea perioadei...nicio sansa.
Sa ma agit? Sa merg in audienta la Seful Serviciului Rutier Botosani-pt ca Bt.ul mi a eliberat permisul?
E legal ce au facut?
Acum o luna de zile cand pe Autostrada Bocuresti-Pitesti s-au furat 20 kg de aur, un reporter l-a sunat pe seful MAI.
La intrebarea " Ce i sfatuiti pe participantii la trafic sa faca daca sunt opriti de o masina fara inscriptiile MAI", acesta din urma a spus:
-"In niciun caz sa nu opreasca".
Deci... eu ce fac? Ce fac de 4 luni? Bicicleta?
Ca toata lumea dependent de masina. Copil in clasa I, afaceri, sotia are permis dar sta cu junioara de 10 luni.
Ma numesc Andrei si sunt CarAholic...ca sa citam o rasa mai evoluata decat noi
Pot fi contactat pe email la : steffandy_2005@yahoo.com sau pe tel 0757848649.
Daca nu e ok ce s-a intamplat as vrea sa ma judec putin cu ei pe daune materiale.
aaa...era sa uit. singura mea satisfactie este ca Loganul cu pricina, dupa doua luni de zile, intr-o alta urmarire, e aceeasi ruta....la o revenire de pe contrasens a facut 3 tumbe si a iesit in decor. Din "fericire" nimeni nu a patit nimic.
Pt cei din Iasi este vba de loganul bleomarin IS 07 G...MB, GBH...ceva de genul.
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...