avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate steffandy_2005

Activitate steffandy_2005

Buna ziua,
Acum aproape o luna de zile am primit un plic de la ANAF Botosani prin care mi se aduce la cunostinta ca s-a pus sechestru pe un teren de 1000mp pe numele sotiei, teren situat intr-o comuna din Iasi.
Tot in aceeasi perioada am primit si de la ANCPI Iasi o adresa prin care sotia este anuntata ca s-a intabulat dreptul de sechestru al ANAF Botosani pentru datoriile mele ca sot al acesteia.
Noi nu ai locuim de aproape 4 ani la adresa din Botosani la care primim corespondenta asadar au trecut sicele 15 zile in care am fi putut face ceva.
Datorile sunt ale mele personal acumulate in urma neplatii de impozite in urma veniturilor din activitati independente (asigurari, comisioane) si a unor amenzi primite pe o Intreprndere Individuala ce imi apartin. Perioada in care am acumulat datoriile este 2005-2014.
Terenul pe care s-a pus sechestru este pe numele sotiei eu figurand in contract ca si sot nu ca si proprietar impreuna cu ea.
Suma este 25000 lei (noi).
Stiam ca exista un termen si banuiam ca este depasit. Acesta este raspunsul pe care il asteptam. Va multumesc!
Buna ziua!
As dori niste sfaturi cu privire la reclamarea satului roman la CEDO pentru conditiile precare de detentie. Lipsa spatiului minim/persoana, lipsa apei calde, lipsa apei reci, lipsa medicamentelor si multe altele.
Mai pe scurt, in anul 2012 in luna august am fost detinut in arestul IPJ Campina, Jud. Prahova pe o perioada de doua luni dupa care am fost transferat la Penitenciarul de maxima siguranta Margineni, jud Dambovita unde am stat inca aproape doua luni dupa care am fost condamnat la fond la o pedeapsa cu suspendare.
In asa zisa camera din arestul IPJ Campina care avea maxim 15 mp am stat si cate 9 persoane. Se dormea cate doi in pat sau pe jos. WC-ul era in camera unde stateam, mancam, dormeam despartit de restul camerei doar printr-un perete de 1m latime si 1m inaltime iar usa era o...perdea. Camera era la demisolul cladirii iar geamul era cumva in partea de sus a incaperii dar, nu se vedea afara. "Aerul" la care eram scosi zilnic era o alta incapere mai mica, de 6 mp si inca una de 3 mp fara tavan. Desi regulamentul spunea ca trebuia sa stam minim o ora mai mult de 30 de minute nu dura aceasta mica pauza de "aer". Vizita saptamanala desi trebuia sa dureze intre 1 si 2 ore mai mult de 50 de minute nu a durat niciodata.
La Penitenciarul Margineni desi eram vizibil bolnav, racit, am fost scos la medicul penitenciarului dupa multiple cereri unde mi s-au dat 4 pastile de paracetamol. Medicamente de acasa nu aveam voie sa primim asa ca dupa doua saptamani de cereri si rugaminti au ajuns pastilele cumparate din banii personali prin cererea facuta. Intr-una din camerele in care am stat patul, peretele, salteaua erau foarte mucegaite si ude in permanenta. Prin tocul ferestrelor se putea vedea afara.
In ultima camera unde am fost mutat in sectia GSR (grad sporit de risc) apa rece curgea maximum 3 ore pe zi niciodata noaptea. Locul unde faceam dus de doua ori pe saptamana era intr-un alt corp al cladirii ceea ce insemna ca indiferent de temperatura de afara uzi trebuia sa strabatem una din curtile inchisorii.
Nu vreau sa fac o tragedie din asta insa la modul cel mai serios sunt conditii inumane.
Poate multi se intreaba ce am facut sau ca merit pe deplin odata ce am incalcat legea. Am fost arestat in baza legii 194/2011 care pedepseste vanzarea produselor susceptibile de a avea efecte psihoactive cu buna stiinta fara a detine autorizatie cu inchisoare de la 2-8 ani. Am recunoscut ceea ce am facut si am colaborat cu anchetatorii am cerut la fond judecarea cazului in procedura simplificata. Odata ce la prezentarea materialului de cercetare penala am recunoscut si am semnat ca suntem deacord cu art 320 ind 1 ceea ce inseamna reducerea pedepsei cu 1/3 deci incadrarea scadea practic in acest fel la o pedeapsa de aprox. 1.5 - 6 ani. Fac aici o analogie cu infractiunea de conducere sub influenta alcoolului a unui autoturism pe drumurile publice cu o alcoolemie de peste 0,8 unde pedeapsa este de la 1 la 5 ani.
Lasand parerile subiective la o parte, ce sanse am si cui sa ma adresez in conditiile in care perioada de detentie a fost 17 aug 2012 - 7 dec 2012 ?

Interventie moderator!

Stimat forumist,

Pe acest forum nu se practică atacul la persoană, nici nu este permis să fie individualizate anumite persoane în vederea emiterii de păreri asupra acestora.

In acest sens, Regulamentul forumului, pe care vă invit sa-l cititi, prevede:

2.2. Sunt interzise: atacul la persoana, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator, hartuirea si mesajele menite sa provoace ceilalti useri. De asemenea, raspunsurile agresive sau ironice la mesajele jignitoare, sunt sanctionabile. Aceasta regula se refera atat la forum cat si la sistemul intern de mesagerie. O astfel de atitudine duce la stergerea mesajului si poate atrage avertizarea utilizatorului sau chiar banarea temporara / permanenta.

2.13. Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele. Daca esti nemultumit de o persoana sau o institutie si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, poti sa faci acest lucru civilizat si argumentat, fara un atac la persoana. Comportamentul jignitor nu se justifica, prin urmare nu este tolerat.



Răspuns la discuția Permis auto suspendat 7 luni
Chiar ma crezi tampit? Am un volvo S60. O masina asezata. Stabila, Sigura. Am 70000km cu ea in mai putin de doi ani. Cand e ceata prietene...densa. Ploua. Strada libera. In spate iti da flashuri un Logan. Da! I am vazut ca is militieni si am zis sa ma joc de.a prinselea cu ei.
Tu cand vezi tabla cu "Capu Morii" TAIAT la 100, 150, 200 m in fata depe jumatatinde de calitatea lentilei. Ce faci pe o strada libera cu un logan in fund facand manevre riscante...pentru el.???
ai doua variante. Te dai sa treaca dementul, sau constient ca e un motor ordinar, pleci. In afara localitatii nu ma ajungeau. Pe finele localitatii urmatoare povestea se repeta.
Ei initial urmareau o alta masina. A mea era mai scumpa unpic, au venit dupa mine.
25 de minute. de la Podu Iloaiei pana in Razboieni.
Am permis din 1999, imi place viteza dar nu am luat niciodata suspendare pentru viteza. Stiu unde sa stau, unde sa merg.
6 ani am facut Iasi-Botosani si retur, 2 ori pe luna in medie.
Nu stiu de ce par greu de inteles. Pentru ca e o speta?


Răspuns la discuția Permis auto suspendat 7 luni
wow...
Stiu. De 4 luni si voi mai sti inca 3
daca ati facut conetstatie impotriva pv si ati pierdut nu mai ramine nimic de facut. instanta a confirmat legalitatea sanctiunilor

Intrebarea mea era daca rezolv ceva daca merg in audienta. Ce sanse am sa deschid proces pentru abuz in serviciu sau orice altceva. Nu vreau banii statului(adica si ai mei).
Vreau ca pe viitor sa nu mai abuzeze de cei care ii platesc.
REVIN.
Am prins putin glas.
Deci. Logan neinscriptionat, fara girofar, fara stroboscoape, fara niciun element de identificare al MAI.
Dupa 20 si ceva de minute de mers in spatele meu, ma opreste. Cei doi agenti imi scriu fiecare cate un proces verbal de contraventie pentru depasirea vitezei de 50 km/h in localitate cu peste 50 km. Procesele verbale au fost intocmite pentru localitati diferite. Primul care a terminat de scris mi a dat 3 luni suspendare a permisului, dovada, a retinut dovada, al doilea mi a dat aceeasi sanctiune, 3 luni suspendarea dreptului de a conduce, a pastrat dovada scrisa prima, si mi a dat dovada la dovada.
Proces, bani pe avocati scumpi si dezinteresati.
Urma sa duc permisul la sfarsitul lunii mai. Am intarziat 2 zile peste cele 15 de la pronuntare sa predau permisul. Prin urmare, am mai primit un bonus de inca 30 de zile. Am luat hartia vineri dupa amiaza din Iasi, am predat. o luni in Botosani. Greseala mea.
Asadar, primesc hartie acasa ca am permisul suspendat de la 1.06.2011 pana la 29.09.2011.
Ok. am zis... Indur.
Dupa 30 de zile, mai exact undeva la sfarsitul lunii iunie ( 06 ), primesc o noua hartie de la politia rutiera (nu se merita sa scriu cu majuscule - politia rutiera) prin care mi se aduce la cunostinta ca incepand cu data de 30.09.2011 imi este suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Asta inseamna inca 3 luni.
Deci 7 luni pentru o urmarire pe ceata, ploaie. Am fost nevoit uneori sa accelerez ca sa nu intre cel cu Loganul in cei de pe contrasens. Este apel la 112 facut de un alt participant la trafic ca "unul cu un logan face din faruri si merge pe contransens"-am citat din spusele unuia din cei doi agenti.
Nu trag mari sperante avand in vedere ca in cateva zile trec cele 4 luni. In instanta nu mai am nicio speranta. La fel si cu reducerea perioadei...nicio sansa.
Sa ma agit? Sa merg in audienta la Seful Serviciului Rutier Botosani-pt ca Bt.ul mi a eliberat permisul?
E legal ce au facut?
Acum o luna de zile cand pe Autostrada Bocuresti-Pitesti s-au furat 20 kg de aur, un reporter l-a sunat pe seful MAI.
La intrebarea " Ce i sfatuiti pe participantii la trafic sa faca daca sunt opriti de o masina fara inscriptiile MAI", acesta din urma a spus:
-"In niciun caz sa nu opreasca".
Deci... eu ce fac? Ce fac de 4 luni? Bicicleta?
Ca toata lumea dependent de masina. Copil in clasa I, afaceri, sotia are permis dar sta cu junioara de 10 luni.
Ma numesc Andrei si sunt CarAholic...ca sa citam o rasa mai evoluata decat noi
Pot fi contactat pe email la : steffandy_2005@yahoo.com sau pe tel 0757848649.
Daca nu e ok ce s-a intamplat as vrea sa ma judec putin cu ei pe daune materiale.
aaa...era sa uit. singura mea satisfactie este ca Loganul cu pricina, dupa doua luni de zile, intr-o alta urmarire, e aceeasi ruta....la o revenire de pe contrasens a facut 3 tumbe si a iesit in decor. Din "fericire" nimeni nu a patit nimic.
Pt cei din Iasi este vba de loganul bleomarin IS 07 G...MB, GBH...ceva de genul.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Buna ziua!
In luna noiembrie 2010 in timp ce ma deplasam din Iasi spre Botosani, la iesire din localitatea Letcani un autoturism Dacia Logan a inceput sa imi dea flesuri. Afara era ceata si ploua. La iesirea din loc. Letcani am marit viteza de deplasarea astfel incat Loganul a ramas in urma. In urmatoarea localitate m-a ajuns din nou ...aceeasi poveste...flesuri din spate. Banda 1 era mereu ocupata, nu ma puteam retrage...deci acceleram. Venea periculos de aproape in spatele meu continuand cu flesurile. Aceeasi poveste pana la intrare in Razboieni inainte de Tg. Frumos, unde din nou m-a ajuns din urma, ajungand in dreptul meu pe banda 1 am observat ca erau inauntru doi politisti. Cel de la volan a scos bastonul pe geam.
Opresc, merg la ei la masina, dupa aprox 20 de minute in care efectiv m-au hartuit cu flesurile.
Prin urmare aveau radar de tip vechi, cu care m-au filmat timp de 20 de minute. In 3 localitati depasisem viteza de 100km/h bineinteles datorita faptului ca veneau foarte aproape in spatele meu insistand cu flesurile.
Am fost sanctionat de politistul de la volan cu amenda de 500 ron, si suspendarea permisului pentru 3 luni de zile pentru ca am depsit cu 50 km/h viteza maxima in localitate. Imi face dovada pentru 15 zile.
Acum, celalalt politist, imi face si el alt proces verbal, pentru depasirea limitei de viteza cu 50km/h in alta localitate, repet, depasisem 100km/h in 3 localitati. Cel de al doilea politist retine dovada de circulatie care mi-o scrisese primul, si imi da dovada la dovada primului de 15 zile...
Rezulta 2 PV-uri scrise in acelasi timp de doi politisti care erau in aceeasi masina pentru aceeasi contraventie, doar ca unul in Letcani si unul in Sarca...sau mama masii de localitate...nu mai retin. Doua amenti de 500 ron, doua suspendari a cate 3 luni... dovada data la dovada... Dupa ce pe timp de ceata foarte densa si ploaie au incercat sa ma opreasca dandu-mi flash-uri. Mentionez ca unul din participantii la trafic a sunat la 112 pentru ca "un logan circula cu viteza mare...flash-uind,daca pot spune asa, pe toti din trafic."
Am facut contestatie dar avocatul meu a trimis o stagiara sa ma reprezinte. In martie am al treilea termen. Politia a trimis intampinare la contestatia mea de 7 pagini. Avocata trebuia sa imi trimita pe e-mail intampinarea lor. Inca nu a facut-o.
Intrebare: Am sau nu vreo sansa?