avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Activitate freshpoint

Activitate freshpoint

Răspuns la discuția Activitate comert si distributie
MULTUMESC
Buna ziua
In cazul in care avem activitate de Comert cu ridicata nespecializat de produse alimentare, bauturi si tutun - cod caen 4639 - in acelasi timp le si distribuim astfel de produse cu propriile mijloace de transport, este nevoie sa fie trecut in certificatul constatator si codul caen 4941 Transporturi rutiere de marfuri sau este deajuns cod caen 4639?
Multumesc
B. A.
Buna ziua

Am rugamintea sa transmiteti daca este permis achizitionarea si revanzarea pieselor second hand pentru autovehicule cu activitatea sub cod caen 4532 : comert cu amnuntul cu piese si accesorii pentru autovehicule?

Multumesc
FRESH
Multumesc
Buna ziua

Va rog sa -mi transmiteti procedurile de desfacere a contractului de munca (referat,decizii, instintare etc.) pe baza absentelor nemotivate de la locul de munca.
multumesc
FRESH (angajator)
Cum trebuie sa procedeze o persoana fizica, care are incheiat un contract de servicii de telefonie prin cablu, in cazul in care este deconectat- aceata fiind cauzata de taierea cablului ( de catre persoane necunoscute)- pentru a putea beneficia de neplata abonamentului lunar sau partial, serviciile contractate nefiind asigurate de catre compania de telefonie.?