avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2010 soluții astăzi
Forum Activitate ema091

Activitate ema091

buna ziua

si daca ii restructureaza postul asta inseamna ca il concediaza?

Dupa incetarea c.i.m. pe durata determinata, incheierea altuia in termen de maxim 3 luni de zile de la data incetarii duce la considerarea ca cel de-al doilea c.i.m. este un contract succesiv a carui durata nu poate fi mai mare de 12 luni...



aici va referiti la incheierea altui Cim pentru acelasi salariat sau pentru acelasi post?( in cazul contractelor succesive)

multumesc mult pt ca ma luminati
da, dar tot codul muncii spune ca nu pot avea loc mai mult de 3 contracte succesive pe perioada determinta. Dupa ce art ne luam? Sa nu avem mai multe de 3 contracte prelungite sau dupa art in care spune sa nu depasim 36 luni? Asta e marea dilema.
si de unde pot sa il achizitionez
Răspuns la discuția fisa post ingirjitor farmacii
multumesc mult
buna ziua

Daca aveti timp si amabilitate imi trimiteti va rog si mie o fisa a postului ingrijitor farmacii cor 516401?

multumesc
Răspuns la discuția REVISAL 2011
Am o mare nelamurire..poate ma puteti ajuta.

Fosta contabila a inregistrat un contract in 25 august in versiunea veche si l a trimis online, iar vineri in 30 septemb 2011 a actualizat revisalul.( deci a actualizat si contractul inregistrat in versiunea veche, care nu cuprindea salariul brut). Eu mai trebuie sa trimit ceva modificare in legatura cu acel contract?Daca actualizarea noului revisal s a facut corect?( contractul include salariul brut). Apar cumva pe inspectia muncii salariile si sporurile?

Sper ca m am facut inteleasa

Multumesc anticipat